Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Πάτρα: Αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν πριν από τον θάνατο της Μαλένας – Η ενημέρωση που προκάλεσε αναστάτωση στο ζευγάρι


 Η Μαλένα ήταν το πρώτο κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα, που κατέληξε αιφνίδια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το 2019. Ακολούθησαν η Ίριδα το 2021 και η Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022. Όταν κατέληξε και η 9χρονη, υπήρξε παρέμβαση της Εισαγγελίας Πατρών και η υπόθεση ανατέθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Από εκείνη τη στιγμή, έχουν μεταδοθεί πολλά στοιχεία, πληροφορίες και μαρτυρίες για την υπόθεση θρίλερ και έχει πέσει “φως” στη σχέση των γονέων, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Η 33χρονη είναι ήδη προφυλακισμένη καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ το κίνητρο αποτελεί ένα σημαντικό ζητούμενο.

Σήμερα, έγιναν και νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και για τα όσα είχαν συμβεί, πριν από τον αιφνίδιο θάνατο της Μαλένας. Το 3,5 ετών κοριτσάκι, έπασχε από λευχαιμία, ωστόσο, οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της και διαβεβαίωναν για την θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Η Μαλένα κατέληξε αιφνίδια τον Μάρτιο του 2019 έπειτα από νοσηλεία στην παιδοογκολογική πτέρυγα “Ελπίδα” του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή LiveNews, στο Mega, όταν η Μαλένα εισήχθη στο νοσοκομείο οι γιατροί ενημέρωσαν την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη ότι η λευχαιμία για την οποία νοσηλευόταν το κορίτσι ήταν ιάσιμη και αντιμετωπίσιμη. Τους είπαν, όμως, ότι η Μαλένα θα έπρεπε να παραμείνει για κάποιους μήνες σε ξενώνες φιλοξενίας στην Αθήνα και αυτό το διάστημα θα έπρεπε κάποιος από τους γονείς να την συνοδεύει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση των γιατρών προκάλεσε μεγάλο ζήτημα στο ζευγάρι, που, ως γνωστόν, διαμένει στην Πάτρα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ξεκαθαρίσει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι δεν θα μπορούσε να μείνει στην Αθήνα για μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι θα γυρνούσε πίσω στην Πάτρα, όπως μεταδόθηκε. Το γεγονός ότι οι γονείς θα έπρεπε να μένουν σε διαφορετική πόλη για κάποιους μήνες, φαίνεται πως ήταν κάτι που δεν άρεσε στην 33χρονη, η οποία και -λογικά- θα ήταν εκείνη που θα συνόδευε το παιδί στην Αθήνα.

Ο δημοσιογράφος επικοινώνησε με το ογκολογικό νοσοκομείο “Ελπίς” και του επιβεβαίωσαν ότι από τα πρώτα 24ωρα νοσηλείας της Μαλένας είχαν μιλήσει στους γονείς σχετικά με τη διαδικασία που θα έπρεπε να ακολουθηθεί, ώστε να προετοιμάζονται σχετικά.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις