Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Πάτρα: Πώς μια ερώτηση του Κατερινόπουλου έκανε τη μητέρα της Ρούλας να βάλει τα κλάματα

 


Η μητέρα της, Ελένη Πισπιρίγκου, επιμένει να στηρίζει την κόρη της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κάθε εμπλοκή της στον θάνατο της Τζωρτζίνας και ζητεί ανιχνευτή ψεύδους για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της.

Η μητέρα της, Ελένη Πισπιρίγκου, επιμένει να στηρίζει την κόρη της, παρά την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα να προφυλακιστεί. Ομως, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος ξέρει πώς να κάνει ερωτήσεις.

Μία τέτοια ερώτηση έφερε σε δύσκολη θέση τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει σε κλάματα στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ακολουθεί ο διάλογός τους:

 Θανάσης Κατερινόπουλος: «Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Σας βλέπουμε να μιλάτε στα κανάλια, γιατί δεν έχουν μιλήσει και οι συμπέθεροι; Τους γνωρίζετε τόσα χρόνια. Γι΄ αυτό σας ρώτησα. Πού είναι οι συμπέθεροι; Δεν έχουν πόνο;», ρώτησε ο πολύπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Ελένη Πισπιρίγκου: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό», είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και αμέσως πρόσθεσε ότι μπορεί να έχουν πάρει αυτή τη γραμμή από τους δικηγόρους τους.

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Δεν μπορεί να μην ξέρετε, είστε συμπεθέροι τόσα χρόνια».Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις