Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Προκαλεί τους πολίτες ο Κ.Μητσοτάκης: «Διαχειριστήκαμε με αποτελεσματικότητα όλες τις κρίσεις»

 


Την αλλόκοτη σχέση του με την έννοια της κοινωνικής πραγματικότητας αποκάλυψε για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην Προσυνεδριακή Συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας στο Χαλάνδρι.

Ο πρωθυπουργός ουσιαστικά ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση πέτυχε να αντιμετωπίσει τόσο την πανδημία, η οποία μέχρι στιγμής έχει αφήσει πίσω της 28.205 νεκρούς, παρά τα αυταρχικά μέτρα που υιοθέτησε, όσο και στο τσουνάμι ακρίβειας που έχει οδηγήσει την κοινωνία σε απόγνωση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ ανέφερε το εξής: «Ξέρω και ξέρετε ότι από τότε έτυχαν πολλά στη χώρα. Μία απόπειρα εισβολής στον Έβρο, εντάσεις μεγάλες με την Τουρκία, η υγειονομική περιπέτεια του κορωνοϊού και τώρα η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και μία πρωτοφανής παγκόσμια οικονομική κρίση, με πληθωριστικές πιέσεις και με μεγάλες αυξήσεις στην τιμή της ενέργειας. Τις διαχειριστήκαμε όλες αυτές τις κρίσεις, πιστεύω, με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα».

Πρόκειται για προκλητική δήλωση, τη στιγμή που οι πολίτες ματώνουν οικονομικά από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας σε βασικά αγαθά και από το πάρτι αισχροκέρδειας των παρόχων ενέργειας.

Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός κάλεσε τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ σε εγρήγορση, λέγοντας ωστόσο ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023. «Καθώς θα πηγαίνουμε και προς τις επόμενες εθνικές εκλογές, που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το ΄23. Όμως, θέλω να επαναλάβω ότι έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία ο κομματικός μας μηχανισμός να είναι σε απόλυτη εγρήγορση και να τελεί σε μια κατάσταση δυναμικής αναμονής και προετοιμασίας για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση» σημείωσε.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις