Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη σύλληψή της στη ΓΑΔΑ – Ντυμένη στα μαύρα και με σταυρωμένα χέρια


 Δύο φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη ΓΑΔΑ, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της στα τέλη του Μαρτίου, έφερε στη δημοσιότητα το STAR.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φοράει μία μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα και ένα μαύρο παντελόνι, έχοντας τα χέρια της σταυρωμένα μπροστά.

Δείτε τις δύο φωτογραφίες της 33χρονης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αστυνομικών πως κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το μήνυμά της από τον Κορυδαλλό: Το Πάσχα θέλω να πάω στα μνήματα των παιδιών μου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε συνέντευξη μέσα από την φυλακή και τόνισε πως το Πάσχα θα ήθελε να επισκεφθεί τα μνήματα των τριών νεκρών παιδιών της, καθώς όπως ανέφερε «δεν μπορώ μακριά τους».

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και με αφορμή την ερώτηση «πώς κοιμάσαι ήσυχη το βράδυ μετά τις κατηγορίες», η 33χρονη είπε πως «κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία την δική μου και πώς νιώθω εγώ. Πρώτα από όλα δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ψάχνω όλη μέρα και όλη νύχτα απεγνωσμένα να βρω ένα στοιχείο να δείξει ότι δεν είμαι εγώ, γιατί δεν είμαι εγώ».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «το Πάσχα που έρχεται ειλικρινά παρακαλάω κάθε βράδυ να φωτίσει αυτόν που έστω γνωρίζει το ο,τιδήποτε να πάει να το πει. Γιατί κατηγορούμαι άδικα».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις