Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Saratov: Υπέκυψε στα τραύματά του ο πλοίαρχος του Ρωσικού αποβατικού [pics]

Στις 24 Μαρτίου το Πολεμικό Ναυτικό της Ουκρανίας εξέδωσε ανακοίνωση, μαζί με κάποιες φωτογραφίες, σχετικά με την

επιτυχημένη επίθεση σε ρωσικό αποβατικό κλάσης Alligator,  – όπως έγινε γνωστό αργότερο επρόκειτο για το Saratov – το οποίο ήταν ελλιμενισμένο στο Μπερντιάνσκ, μια περιοχή που ελέγχεται από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Πλάνα που είχαν δημοσιοποιηθεί έδειχναν το μέγεθος της ζημιάς που είχε υποστεί το σκάφος, το οποίο – σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS – ήταν αποβατικό πλοίο μεταφοράς στρατευμάτων και υλικού, που ανήκε στον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας και ήταν το πρώτο ρωσικό πολεμικό πλοίο που έφτασε στο Μπερντιάνσκ στις 21 Μαρτίου.

Σήμερα έγινε γνωστό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς προς το παρόν να διαψευστεί, πως ο πλοίαρχος του Saratov, ο Vladimir Khromchenkov, υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη κατά την επίθεση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πλοίαρχος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο μετά την ημέρα της επίθεσης εναντίον του Saratov, πιθανότατα με πυραύλους Tochka-U.

Και μία λεπτομέρεια που επίσης αναφέρουν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Ο πλοίαρχος του Saratov, Vladimir Khromchenkov, υπηρετούσε στο Ουκρανικό Ναυτικό, από το οποίο και αυτομόλησε στους Ρώσους κατά την ρωσική κατάληψη της Κριμαίας το 2014…

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις