Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Σφαγή Ουκρανών στρατιωτών που προσπαθούσαν να διαφύγουν από λιμάνι Μαριούπολης – Εγκλωβισμένος Αμερικανός αξιωματικός

 


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως καταρρίφθηκαν άλλα δυο ουκρανικά ελικόπτερα Μi-8 τα οποία προσπάθησαν να εκκενώσουν πράκτορες των δυτικών μυστικών υπηρεσιών και των δυνάμεων του Αζόφ από την Μαριούπολη.

“Σήμερα το πρωί έγινε ακόμη μια απόπειρα απεγκλωβισμού δυνάμεων του Τάγματος Αζόφ κοντά στην Μαριούπολη.

Δύο ελικόπτερα Mi-8 των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, προσπάθησαν αυτή τη φορά να περάσουν στην πόλη κάνοντας παράκαμψη και μπαίνοντας από τη θάλασσα, χτυπήθηκαν από MANPADS, όπως και την προηγούμενη φορά.

Η ρωσική πλευρά έχει επανειλημμένα προσφέρει στον ουκρανικό στρατό ανθρωπιστικό διάδρομο. Να σταματήσει τις εχθροπραξίες, να καταθέσει οικειοθελώς τα όπλα και να εγκαταλείψει τη Μαριούπολη στη συμφωνημένη διαδρομή προς την περιοχή που ελέγχεται από το Κίεβο.

Η ίδια προσφορά έγινε στις 6:00 το πρωί σήμερα. Όμως, όπως και πριν, η ουκρανική πλευρά αγνόησε την πρόταση.

Δεδομένης της αδιαφορίας του Κιέβου για τη διατήρηση της ζωής των στρατιωτικών του, η Μαριούπολη θα απελευθερωθεί από τους εθνικιστές από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις και τις δυνάμεις του Ντονέτσκ» ανέφερε οργισμένο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Αμερικανικές πηγές αναφέρουν πως έχει εγκλωβιστεί Αμερικανός ανώτατος Αξιωματικός που ηγούνταν ομάδας 30 Ουκρανών στρατιωτών, του τακτικού Στρατού

Δείτε βίντεο

Οι Ουκρανοί έκαναν ακόμη μια χερσαία απόπειρα απεγκλωβισμού από το λιμάνι της Μαριούπολης κινούμενοι προς τα δυτικά, αλλά έπεσαν σε ενέδρα των Τσετσένων και της Ρεπουμπλικανικής Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Ντονέτσκ με αποτέλεσμα να σφαγούν.

Από το έδαφος του λιμανιού της Μαριούπολης, αρκετές ομάδες Ουκρανών στρατιωτών και μαχητών του Αζόφ προσπάθησαν να ξεφύγουν από την πόλη μέσω του οικισμού Pokrovskoe. Πρόκειται για την δυτικότερη συνοικία της Μαριούπολης.

“Η κίνηση των Ουκρανών αντιμετωπίστηκε από πυκνά ρωσικά πυρά, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης αρμάτων μάχης. Οι ουκρανικές δυνάμεις υπέστησαν μεγάλες απώλειες και τώρα διασκορπίστηκαν με τα πυρομαχικά να τους τελειώνουν” αναφέρουν ρωσικές πηγές.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις