Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Σοκ στο Μαϊάμι: Μοντέλο μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της μετά από καβγά


 Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία του Μαϊάμι ένα ειδεχθές έγκλημα που συντελέστηκε την περασμένη Κυριακή (3/4), όταν ένα μοντέλο μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της, μετά από καβγά.

Η κοπέλα διακομίστηκε σε ψυχιατρική κλινική. Σε εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το TMZ φαίνεται μια γυναίκα με χειροπέδες, που κάθεται στο πάτωμα βουτηγμένη στα αίματα και μιλάει στους αστυνομικούς.

μοντέλο

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο πολυτελές διαμέρισμα όπου διέμενε το μοντέλο με τον σύντροφό του, αφότου δέχθηκαν μια κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όταν έφθασαν στο σημείο εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, αφότου είχε λάβει πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

μοντέλο

Το θύμα αναγνωρίστηκε ως ο 27χρονος Christian Tobechukwu Obumseli και διαπιστώθηκε ότι είχε πεθάνει λόγω της επίθεσης που δέχθηκε από την σύντροφό του, μετά από μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσά τους.

Οι αστυνομικοί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα της κοπέλας αλλά ο δικηγόρος της οικογένειας του Christian αποκάλυψε ότι η γυναίκα είναι το Instagram- ικό μοντέλο Courtney Tailor, και σύντροφος του θύματος. Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την ημέρα που έγινε το έγκλημα επιβεβαιώνει την ταυτότητά της, αφού σε αυτό φαίνεται η Courtney να φορά πανομοιότυπα ρούχα με την κοπέλα από την σκηνή του εγκλήματος.

μοντέλο

Το μοντέλο ήταν αρκετά γνωστό μέσω της παρουσίας του στο Instagram, αλλά και της συμμετοχής του σε διάφορα βίντεο κλιπ, όπως αυτό του G-Eazy που κυκλοφόρησε το 2015, με τίτλο «Me, Myself and I».

μοντέλο

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις