Σάββατο 16 Απριλίου 2022

ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ "STAR"


 Εχω σταματησει εδω και πολλα χρονια να βλεπω Ελληνικη τηλεοραση περαν καμιας παλιας Ελληνικης κωμωδιας που τις λατρευω οσες φορες και να τις δω.

Το να βλεπεις ειδησεις στην Ελλαδα η ενημερωτικες εκπομπες στυλ Παπαδακη και λοιπων που εκτελουν χρεη αστυνομικων,εισαγγελεων,πυροσβεστων και λοιπων συναφων ιδιοτητων ειναι απο μονο του τραγελαφικο και μονο με τις ειδησεις της Β.Κορεας μπορω να τις συγκρινω.

Πανω σε μια αναζητηση ενος προγραμματος μουσικης σε μια ιδιωτικη πλατφορμα καναλιων καταλαθος πατησα το star που ειχε ειδησεις.Κεντρικη παρουσιαστρια ηταν αυτη που προσφατα εδειχνε σ ενα βιντεο καποιον να κυνηγαει το hamster του κι αυτη ελεγε οτι κυνηγαει ποντικια ενας πεινασμενος για να τα φαει.

Ναι αυτη που ακομα δεν την εχουν διαγραψει απο δημοσιογραφο και που ποτε δεν ζητησε συγνωμη απο τα προβατα που την παρακολουθουν.

Λες ρε παιδι μου και το εφερε ο διαολος....εκεινη την ωρα εδωσε το λογο σ εναν δηθεν οικονομικο συντακτη(εναν πιτσιρικα απο αυτους τους εγκυρους) που αναφωνησε οτι η Ρωσια ειναι ετοιμη να χρεοκοπησει επειδη δεν μπορει να πληρωσει τα δανεια της και μαλιστα σε αυτο ευθυνονται οι πετυχημενες κυρωσεις της Δυσης....!!!

Λυπηθηκα την 55αρα QLED που δεν μου εφταιγε σε τιποτα και εφτυσα αιμα να την ξεχρεωσω κι αφησα μια μεγαλη κουπα απο το χερι μου.

Η αληθεια λοιπον ειναι πως η Ρωσια δεν εχει προβλημα πληρωμης αλλα θελει να πληρωσει σε ρουβλια κατι που η Δυση αρνειται ωστε να προκαλεσει μια τεχνητη χρεοκοπια.

Παμε λοιπον....

Το δημόσιο χρέος είναι πολύ χαμηλό...

Στο 18% του ΑΕΠ, σύμφωνα με το ΔΝΤ. 

Τα Ρωσικά ταμεία είναι γεμάτα, κυρίως χάρη στις υψηλές τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. 

Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας διαθέτει 643 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγματικά αποθέματα, γεγονός που τοποθετεί τη Ρωσία στην τέταρτη θέση στον κόσμο- πίσω από την Κίνα (3,4 τρισεκατομμύρια ), την Ιαπωνία (1,405 τρις) και την Ελβετία (1,11 τρισεκατομμύρια δολάρια).

Το πλεόνασμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών ήταν το 2021 πάνω από  95 δισεκατομμύρια δολάρια.

 Τα αποθέματα χρυσού της Ρωσίας ανέρχονται σε 2.298,5 τόνους περίπου 137 δισ. Ευρω...

 Η Μόσχα έχει επίσης και το κρατικό επενδυτικό ταμείο με περιουσιακά στοιχεία περίπου 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Το κερασαακι στην τουρτα ειναι οτι το 30% του Ρωσικου χρεους ανηκει σε παγκοσμιους πιστωτες που ετσι δε θα παρουν φραγκο.....!!!

Η λυση ηταν τοσο απλη που ο ασχετος πιτσιρικας που δηλωνε δημοσιογραφος δεν ηξερε οτι την υποθεση διευθετησε η CITYGROUP μ εντολη της JP MORGAN(σιγα μην εχαναν λεφτα) εκανε μετατροπη σε δολαρια (38,5 δις) και το θεμα τελειωσε προς το παρον μιας και ειμαι σιγουρος οτι θα βρουν κι αλλα κολπα για ν ασκησουν δηθεν πιεση.

Αφηνοντας τα νουμερα στην ακρη που κουραζουν θα πω οτι το βασικο θεμα ειναι ενα.

Η Ρωσια ειναι μια πολυ πλουσια κι σχεδον αυταρκης χωρα σε πρωτες υλες,πετρελαιο και φυσικο αεριο.Μια χωρα με ανοιχτη συνεργασια πλεον σε ολη την Ασιατικη αγορα που πληθυσμιακα ειναι τα 2/3 του πλανητη.

Μια τεχνητη της χρεοκοπια θα εκανε πολυ περισσοτερο κακο σε χωρες της Δυσης παρα στην ιδια την Ρωσια οποτε μαλλον για "Δυτικη αυτοκτονια" προκειται παρα για Ρωσικη χρεοκοπια.

Αλλωστε οι χωρες με τις δυνατοτερες οικονομιες στον κοσμο μιλουν ανοιχτα για παραγκωνισμο του δολαριου και γι αλλαγη του παγκοσμιου οικονομικου status....!!!

O Βiden τοποθετηθηκε εκει που βρισκεται εστω και εικονικα για να διαλυσει την Αμερικανικη οικονομια και απ οτι δειχνει....το καταφερνει μια χαρα.....!!!


ΠΗΓΗ SINOMOSIOLOGOS

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις