Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Χ.Ρουγκάλας: «Η Ρ.Πισπιρίγκου σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά της – Μπορεί να εμπλέκεται και η αδελφή της»!

 


Την βεβαιότητα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά της εξέφρασε ο πρώην διευθυντής ασφάλειας της Πάτρας, Χρήστος Ρουγκάλας, ενώ άφησε αιχμές και για την αδελφή της. 

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις του κ. Ρουγκάλα σχετικά με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς υποστηρίζει ότι δεν πέθανε στο νοσοκομείο αλλά στο σπίτι της, ενώ όπως λέει αποτεφρώθηκε η σορός της.

Εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα

Ερωτηθείς για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, σημείωσε ότι «θεωρώ ότι και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών έχουν γίνει από την μητέρα. Τώρα αν ήταν συνεργός η αδελφή της δεν ξέρω. Ήταν οι δύο τους στο σπίτι. ο Μάνος Δασκαλάκης έλειπε» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο κ. Ρουγκάλας αναφέρθηκε και στο πως υποψιάστηκε νωρίς την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Όταν διάβασα τι είχε συμβεί με τον θάνατο των τριών μικρών παιδιών και αφού μίλησα με γιατρούς και μου είπαν ότι δεν υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα, σχημάτισα από αστυνομικό ένστικτο και από τις συνεντεύξεις που έβλεπα των γονέων ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν υπεύθυνη».

Θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Ο έμπειρος αξιωματικός ωστόσο, αναφέρεται και σε μία άλλη πτυχή της υπόθεσης που θα συζητηθεί καθώς σημειώνει ότι πρέπει να βρεθεί εξήγηση για το πως πέθανε αιφνίδια η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού.

«Αυτά τα ξέρουν ο κ. Δασκαλάκης και η κ. Πισπιρίγκου. Δεν ήταν άρρωστη η γυναίκα. Αυτό που έχει ειπωθεί ότι νοσηλευόταν στο τελικό στάδιο καρκίνου δεν ισχύει. Δεν υπάρχει νοσηλεία σε κανένα νοσοκομείο της πόλης μας. Δεν έγινε νεκροτομή».

Πρόσθεσε ακόμη, πως η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν καρκινοπαθής ενώ ο θάνατός της συνέβη πάλι σε αργία.

«Πήγε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, κάθισε λίγες ώρες, έφυγε και την άλλη μέρα πέθανε στο σπίτι της» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αποτεφρώθηκε η σορός της καθώς η μακαρίτισσα ήταν άθεη.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις