Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

XAMOΣ για MIA πασχαλινή λαμπάδα με… ATAKA του Δημήτρη Κουτσούμπα – ΦΩΤΟ


 “Φλέβα χρυσού” φαίνεται πως χτύπησε το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Το λειρί του Κόκορα» που δημιούργησε πασχαλινές λαμπάδες με ατάκες του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Οι λαμπάδες που έχουν τις ατάκες του Δημήτρη Κουτσούμπα, όπως «Αυτοί Είστε!», «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;» έγιναν μέσα σε λίγες ώρες ανάρπαστες, με αποτέλεσμα το εργαστήριο να ανακοινώσει, με ανάρτησή του Facebook, ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει άλλες λαμπάδες ,καθώς δεν θα μπορούν να τις παραδώσουν πριν από την Ανάσταση.

Μάλιστα το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Το λειρί του Κόκορα» αναφέρει ότι το 2023 θα φτιάξει ξανά τις συγκεκριμένες λαμπάδες, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δημιουργήσει αντίστοιχες λαμπάδες για τους φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Λαμπάδα Δημήτρης ΚουτσούμπαςΛαμπάδα Δημήτρης Κουτσούμπας

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους και όλες! Κάτι που ξεκίνησε για αστείο, έγινε λατρεία! Δυστυχώς δεν μπορώ να λάβω άλλες παραγγελίες γιατί δεν θα προλάβουν να παραδοθούν πριν το Πάσχα! Εκτός και αν τις θέλετε έτσι κι αλλιώς, οπότε ναι θα κάνουμε μέχρι το επόμενο!! Του χρόνου να είμαστε καλά, να ζούμε δηλαδή με αυτόν τον γκαντεμόσαυρο, και δεν θα αφήσω παραπονεμένα τα ΠΑΣΟΚια! Θα σας φτιάξω το παλιό το ορθόδοξο! Να το έχετε να το καμαρώνετε και εσείς! Μέχρι τότε… ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΙΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!» αναφέρει στο Facebook το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Το λειρί του Κόκορα»

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις