Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Πρίγκιπας XAPI: Χαμός με τη δήλωση…. για τους “σωστούς ανθρώπους” στο πλευρό της βασίλισσας

 


Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε πως βεβαιώθηκε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει «τους σωστούς ανθρώπους γύρω της» και είναι «προστατευμένη», μετά την συνάντησή τους πριν από λίγες ημέρες. Οι δηλώσεις του αυτές έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στη Βρετανία, καθώς ο εγγονός της Ελισάβετ είναι απών το τελευταίο διάστημα και όπως αναφέρουν χρήστες των social media δεν του πέφτει λόγος αφού δεν αφιερώνει καν χρόνο στην γιαγιά του.

Ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ συνάντησαν τη βασίλισσα στον Πύργο Ουίνδσορ κατά το πρώτο ταξίδι τους στη Βρετανία μετά το MEGXIT. Ουσιαστικά το ζευγάρι είχε ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του από τον Μάρτιο 2020 όταν και παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα.

«Το να είμαι μαζί της, ήταν σπουδαίο», δήλωσε ο Χάρι σε συνέντευξή του στο Today, την πρωινή εκπομπή του NBC, την οποία έδωσε στη διάρκεια των Αγώνων Invictus στη Χάγη.

«Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι είναι, ξέρετε, προστατευμένη και έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της», δήλωσε. «Ξέρετε, το σπίτι για μένα τώρα είναι… προς το παρόν, στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο Χάρι, η Μέγκαν και τα δύο μικρά παιδιά τους ζουν στην Καλιφόρνια. Ο Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του πριν από ένα χρόνο, όμως δεν συμμετείχε σε πρόσφατο μνημόσυνο λόγω μιας διένεξης με την κυβέρνηση σχετικά με την ασφάλειά του.

Η βασίλισσα, η οποία κλείνει τα 96 αύριο, Πέμπτη, έχει αποτραβηχτεί σε μεγάλο βαθμό από τη δημοσιότητα αφού πέρασε τον Οκτώβριο μια νύκτα στο νοσοκομείο για αδιευκρίνιστη αδιαθεσία και στη συνέχεια οι γιατροί της συνέστησαν ανάπαυση.

Η βασίλισσα βρέθηκε θετική στην Covid-19 το Φεβρουάριο και είχε ήπια συμπτώματα, όπως αυτά ενός κρυολογήματος.

Ενώ συνεχίζει να πραγματοποιεί συναντήσεις μέσω Ίντερνετ με διπλωμάτες και αξιωματούχους, δεν έχει συμμετάσχει σε σημαντικές τελετές, όπως η Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Α’ και του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου και η λειτουργία του Πάσχα.

«Ήταν τόσο ωραία που την είδα», είπε ο Χάρι. «Είναι σε θαυμάσια φόρμα».

«Έχει πάντα πολύ χιούμορ μαζί μου», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις