Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η φωτογραφία ντοκουμέντο 11χρονου – Γύρισε σπίτι του μαχαιρωμένος Τι υποστηρίζει ο πατέρας του ανήλικου


 Το bullying εκδηλώνεται με χτυπήματα στα πόδια, στο κεφάλι και στο σώμα» είπε ο πατέρας 11χρονου μαθητή σε σχολείο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης ο οποίος έπεσε θύμα άγριου bullying, σύμφωνα με την καταγγελία του, τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ο πατέρας, μίλησε στην κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και περιέγραψε πώς ο γιος του έχει πέσει θύμα εκφοβισμού και βίαιων συμπεριφορών από ομάδα συμμαθητών του.

«Μικρές φασαρίες καθημερινές όμως το αποτέλεσμα είναι το υπερβολικό ξύλο το οποίο του δίνουνε» είπε ο πατέρας του 11χρονου και υποστήριξε ότι ο γιος του έχει δεχθεί ακόμα και μαχαιριά στη δεξιά ωμοπλάτη από εξωσχολικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

«Φτάσαμε στο αποκορύφωμα να τον μαχαιρώσουν στη δεξιά ωμοπλάτη, εντός σχολικής μονάδας, εκτός όμως σχολικού ωραρίου» είπε και όπως τόνισε έχει απευθυνθεί πολλές φορές στη διεύθυνση του σχολείου και στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση χωρίς όμως να έχουν πάρει μέχρι στιγμής θέση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η απάντηση της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευση είναι πως μόλις χθες (24/05) έφτασε στα γραφεία τους επίσημη καταγγελία του γονέα για τις επιθέσεις που δέχεται ο 11χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις