Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Σοκάρει η υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον πατέρα της: «Ο μπαμπάς μου με αγγίζει στο σώμα»


 Συγκλονισμένο το πανελλήνιο άλλη μια φορά από την υπόθεση βιασμού 12χρονης κοπέλας από τον ίδιο της τον πατέρα στο Αμύνταιο της Φλώρινας.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, όταν το ανήλικο κορίτσι, πήγε στο σχολείο του, και έτυχε, την συγκεκριμένη μέρα, να τους επισκεφθεί ένας σχολικός ψυχολόγος προκειμένου να συζητήσει με τα παιδιά.

Στην ιδιωτική συζήτηση του γιατρού με την 12χρονη μαθήτρια, ο ψυχολόγος παρατήρησε την συμπεριφορά της και προβληματίστηκε με κάποια λόγια που του είπε το παιδί σχετικά με το σεξ και τον έρωτα.

Αφού ο έμπειρος γιατρός κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη του μικρού παιδιού, τότε εκείνο του εξομολογήθηκε: «Ο μπαμπάς μου είναι αυτός που μου αγγίζει το σώμα».

Αμέσως ο ψυχολόγος, ειδοποίησε την διεύθυνση του σχολείου και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας. Αμεσα συνελήθφη ο πατέρας της 12χρονης μαθήτριας ο οποίος οδηγήθηκε στο τμήμα για να καταθέσει.

Ο 35χρονος άντρας αφού έδωσε κατάθεση αφέθηκε ελεύθερος καθώς οι πράξεις του είχαν παρέλθει του αυτοφώρου, ο ίδιος όμως, γνωρίζοντας ότι σε πολύ σύντομο διάστημα θα τον συλλάμβαναν, προσπάθησε να αυτοκτονήσει -χωρίς επιτυχία.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Φλώρινας φρουρούμενος ενώ η 12χρονη κόρη του βρίσκεται στην Κοζάνη καθώς υποβλήθηκε σε ιατροδικαστικές εξετάσεις αλλά και εξετάσεις DNA.

Όπως είναι γνωστό, η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη επιβεβαιώνει τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης μαθήτριας και πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το DNA.

Οι Αρχές ερευνούν παράλληλα αν οι σεξουαλικές πράξεις του πατέρα γίνονταν κατ’ εξακολούθηση.

Η 12χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο και έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

Ο κ. Ιορδάνης Μπάντης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου δήλωσε σχετικά με το περιστατικό πως η τοπική κοινωνία του δήμου έχει συγκλονιστεί από το άκουσμα αυτης της υπόθεσης ενώ αναφερόμενος για την οικογένεια του δράστη υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια ήσυχη οικογένεια με τον πατέρα να δείχνει εργατικός και φιλότιμος.

«Μια καθιερωμένη επίσκεψη του σχολικού ψυχολόγου στο σχολείο της 12χρονης κοπέλας. Εκεί ο ψυχολόγος διαπίστωσε πως η μικρή ήταν καπώς περίεργη. Το παιδάκι του ανοίχτηκε και τότε οι δάσκαλοι και ο ψυχολόγος έπεσαν από τα σύννεφα από αυτά που άκουσαν από την 12χρονη μαθήτρια για την ίδιο της τον πατέρα. Η μητέρα δεν ξέρουμε αν γνώριζε κάτι, ίσως να δεχόταν και η ίδια βία από τον σύζυγό της. Ήταν εργατικός και βοηθούσε στα ζώα τους κτηνοτρόφους και όπως λένε οι κάτοικοι του χωριού δεν είχε δείξει ποτέ του κάτι περιέργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις