Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Σύνταγμα: Έτσι αφόπλισαν τον 37χρονο – “Θα επιστρέψω σε 3 Mέρες ως Θεός της φωτιάς”

 


Νύχτα τρόμου στο Σύνταγμα, με 37χρονο που κρατούσε καραμπίνα μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ουρλιάζοντας και λέγοντας ακατάληπτα πράγματα. Ο άνδρας συνελήφθη έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Όπως φαίνεται στο ΒΙΝΤΕΟ από κάμερα ασφαλείας που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, η κινητοποίηση από τις αστυνομικές δυνάμεις ήταν μεγάλη. Αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει τον άνδρα που βρίσκεται στο έδαφος, τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν.


Το πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα».

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3 τα ξημερώματα. Ο άνδρας εκτός από την καραμπίνα, κρατούσε και αναμμένα κεριά, αλλά και πανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο 37χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, λίγο μετά τις 3, φώναζε και έβριζε ενώ κρατούσε και ένα πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα».

Για λόγους ασφαλείας απομακρύνθηκαν από το σημείο οι Εύζωνες, ενώ ο ευρύτερος χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Τελικά, στις 04:40, ο 37χρονος συνελήφθη έπειτα από αστυνομική επιχείρηση.

Αναμένεται η ψυχιατρική εξέταση του δράστη.

Οι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο instagram

Ολόκληρη η ανάρτηση του 37χρονου στο Instagram

«Πραξικόπημα στη Βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης Β. ΣΠ. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, Ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χυλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις