Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Άμπερ Χερντ: Παραδέχθηκε ότι δεν δώρισε τα 7 εκατ. δολάρια του διαζυγίου της με τον Ντεπ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς


 Πλήγμα στην αξιοπιστία της δέχθηκε χθες η ηθοποιός Άμπερ Χερντ, η οποία κατηγορείται από τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Χερντ ανακρίθηκε από τη δικηγόρο του Ντεπ, Καμίλα Βάσκεζ, η οποία στρίμωξε την ηθοποιό, αναγκάζοντάς την να παραδεχθεί ότι δεν είχε δωρίσει σε φιλανθρωπίες τα χρήματα που έλαβε από το διαζύγιο της με τον Ντεπ, όπως είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει.

Αμέσως μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2016, η Χερντ είχε δηλώσει ότι «ποτέ δεν ήθελε τα λεφτά του Τζόνι» και είχε υποσχεθεί ότι θα έδινε και τα 7 εκατομμύρια δολάρια που θα έπαιρνε από τον Ντεπ σε φιλανθρωπίες. Συγκεκριμένα, η 36χρονη είχε υποσχεθεί τα μισά χρήματα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) και τα υπόλοιπα στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες – ωστόσο, ποτέ δεν τους έδωσε ολόκληρο το ποσό.

Ο Τέρενς Ντόχερτι της ACLU, στα τέλη του περασμένου μήνα κλήθηκε από τη νομική ομάδα του Ντεπ και επιβεβαίωσε ότι η Χερντ δεν τους έδωσε ποτέ τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Ο Ντόχερτι κατέθεσε ότι τελικά η ένωση πήρε 1,3 εκατομμύρια δολάρια και 500 χιλιάδες δολάρια από τον τότε σύντροφο της Χερντ και δισεκατομμυριούχο, Έλον Μασκ. Ο Ντόχερτι κατέθεσε επίσης ότι η Χερντ έκοψε κάθε επικοινωνία με τον οργανισμό το 2019.

Όσον αφορά το Νοσοκομείο Παίδων, το ποσό που τελικά έλαβε από τη Χερντ δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο, αν και έχει έρθει στο φως μια επιστολή από τη διοίκηση του νοσοκομείου, που αναφέρει ότι το νοσοκομείο πήρε μόνο 100.000 δολάρια, από τα 3,5 εκατομμύρια που του είχε υποσχεθεί η ηθοποιός.

Η δικηγόρος Βάσκεζ – για την οποία μάλιστα λέγεται ότι έχει έρθει «πολύ κοντά» με τον Τζόνι Ντεπ – αποφάσισε να πιέσει χθες τη Χερντ να παραδεχθεί ότι δεν πραγματοποίησε ποτέ τις πληρωμές που είχε τάξει.

Η Χερντ αρχικά αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, λέγοντας: «Αυτό είναι λάθος», κάτι που προκάλεσε το γέλιο της δικηγόρου. Η Βάσκεζ ξαναρώτησε:

«Κυρία Χερντ, δεν έχετε ακόμη δωρίσει το ποσό που λάβατε από τον διακανονισμό του διαζυγίου των επτά εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, έτσι δεν είναι;»

«Λάθος, υποσχέθηκα το σύνολο των επτά εκατομμυρίων σε φιλανθρωπικό σκοπό και σκοπεύω να εκπληρώσω αυτές τις υποχρεώσεις», αποκρίθηκε η ηθοποιός.

Η Βάσκεζ προσπάθησε πολλές φορές να διακόψει την ηθοποιό, λέγοντας ότι δεν απαντούσε στην ερώτηση και πως άλλο πράγμα είναι η υπόσχεση και άλλο η δωρεά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις