Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

“BOMBA”: Χώρισε γνωστή παρουσιάστρια ύστερα από 8 χρόνια σχέσης - video

 


Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από οκτώ και πλέον χρόνια σχέσης.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια και youtuber Εβελίνα Νικόλιζα και τον σύντροφό της Κλεάνθη Κωνσταντινίδη. Το τελευταίο διάστημα η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” είχε αποστασιοποιηθεί από τα social media και δεχόταν πολλές ερωτήσεις γι ‘ αυτή την “απουσία” από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, δημοσίευσε στο προσωπικό κανάλι της στο Youtube ένα νέο βίντεο, στο οποίο και αποκάλυψε τον χωρισμό της.  Όπως είπε, αυτός ήταν ο λόγος που εξαφανίστηκε και δεν έκανε βίντεο αυτό το χρονικό διάστημα.

«Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολύ αγάπη. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα, γιατί δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος» είπε στο βίντεο της η Εβελίνα Νικόλιζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις