Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Κάτω Πατήσια: Καταγγελίες για ομάδα που έκανε bullying στο σχολείο όπου φοιτούσε ο 14χρονος


 Καταγγελία για συγκεκριμένη ομάδα ατόμων που φέρεται να έκανε bullying στον 14χρονο, αλλά και σε άλλα παιδιά του σχολείου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του, στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 14χρονος φαίνεται πως είχε πέσει θύμα bullying τόσο μέσα στην σχολική τάξη από άλλα παιδιά, όσο και στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Πρόκειται για περιστατικά που είχαν περιέλθει σε γνώση και των καθηγητών, όπως επισημάνθηκε. Σημειώνουν, δε, ότι τα άτομα αυτά είχαν αποβληθεί παλαιότερα για κάποιες ημέρες από το σχολικό περιβάλλον, ωστόσο, όπως φαίνεται τα φαινόμενα αυτά υπήρξαν και, ενδεχομένως, υπάρχουν ακόμα.

Φίλοι και συμμαθητές έβλεπαν τον 14χρονο ιδιαίτερα λυπημένο το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς, όμως, ήταν ένα παιδί που φαίνεται να μην ήθελε να εκφράσει περισσότερο τα συναισθήματά του.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να έπαιξε ρόλο κάποιο “παιχνίδι” στο TikTok, φίλοι και συμμαθητές του 14χρονου εκτιμούν ότι το αγόρι δεν θα έμπλεκε ποτέ σε κάτι τέτοιο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όμως, θα διενεργήσει την σχετική έρευνα, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Παράλληλα, η Ασφάλεια Αττικής διενεργεί έρευνες και λαμβάνει μαρτυρικές καταθέσεις, προκειμένου να πέσει περισσότερο “φως” στην υπόθεση.

Στο σχολείο του 14χρονου επικρατεί βουβός πόνος, αλλά και θρήνος. Όμως, οι συμμαθητές του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Χρησιμοποιώντας τις σχολικές τσάντες τους σχημάτισαν το όνομά του στο προαύλιο του σχολείου, ενώ άλλοι άναψαν καπνογόνα φωνάζοντας το όνομά του.

Κάτω Πατήσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις