Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

ΘEΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ: Mικροσκοπικά Tσιπάκια μεταφέρονται με μια ΑΠΛΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ

 


Εμπλέκεται η DARPA – Μπορούν να ελέγχουν και τον εγκέφαλο, αναφέρει ρεπορτάζ του 2014

 «Η συγχώνευση των ανθρώπων με τις μηχανές χρησιμοποιείται για να προωθήσει τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιητών, να αναδιαμορφώσει την ανθρωπότητα και να αποκτήσει πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής μας», αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης από τις ΗΠΑ.

Ένα βίντεο του 2014, δείχνει τον… μελλοντολόγο Dr Oskar Villani να αναφέρει πως είναι δυνατό να παρακολουθούνται άτομα με ελάχιστα ορατά τσιπ υπολογιστών.

Ισχυρίζεται το ρεπορτάζ:

«Αυτά τα μικροσκοπικά τσιπ ονομάζονται «Smart Dust». Εκατοντάδες από αυτά μπορούν να «μεταφερθούν» σε ένα άτομο με μια απλή χειραψία.

Η DARPA, μια στρατιωτική ερευνητική μονάδα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, συμμετείχε σημαντικά στην ανάπτυξή της. Βρήκαν επίσης έναν τρόπο να χρησιμοποιούν το Smart Dust για να διαβάζουν τα κύματα και τα σήματα του εγκεφάλου μας, εκθέτοντας δυνητικά ανέκφραστες σκέψεις και διαθέσεις. Η συγχώνευση των ανθρώπων με τις μηχανές χρησιμοποιείται για να προωθήσει τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιητών, να αναδιαμορφώσει την ανθρωπότητα και να αποκτήσει πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Φαίνεται ότι είναι δυνατή η μεταφορά μικροσκοπικών τσιπ, τα οποία είναι ελάχιστα ορατά με γυμνό μάτι, σε άλλα άτομα με χειραψία, χωρίς να είναι πλέον απαραίτητη η εμφύτευση μικροτσίπ για την παρακολούθηση των ανθρώπων.

Την 1η Ιουλίου 2014, ο μελλοντολόγος Oskar Villani ήταν καλεσμένος στο γερμανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα “Heute Konkret”. Η συνέντευξη διάρκειας σχεδόν 5 λεπτών ξεκινά με τον Villani να δίνει τα χέρια με την παρουσιάστρια Claudia Reiterer και στην συνέχεια να της λέει παραστατικά ότι τώρα της έχει μεταφέρει αρκετές εκατοντάδες μικροτσίπ, τα οποία μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της έως και 14 ημέρες και την ανάγνωση μιας μεγάλης ποικιλίας δεδομένων .

Αυτά τα μικροσκοπικά τσιπ ονομάζονται « Έξυπνη σκόνη », εκατοντάδες από αυτά μπορούν να «μεταφερθούν» με μια απλή χειραψία. Η DARPA συμμετείχε σημαντικά στην ανάπτυξή τους. Ο Villani ανέφερε επίσης ότι υπάρχει ένας τρόπος να χρησιμοποιήσουμε το Smart Dust για την παρακολούθηση του εγκεφάλου μας».

 

Παρακολουθήστε την παρακάτω συνέντευξη από το 2014:

0:18 / 5:15


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

KATOXIKA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις