Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

‘Ελον Μασκ: «Στις εκλογές θα ψηφίσω Ρεπουμπλικάνους – Οι Δημοκρατικοί του Μπάιντεν είναι κόμμα διαίρεσης και μίσους»

 


Ο εκτελεστικός διευθυντής της Tesla Inc Έλον Μασκ δήλωσε πως θα ψηφίσει τους Ρεπουμπλικάνους στις επόμενες εκλογές γιατί θεωρεί πλέον τους Δημοκρατικούς ως το κόμμα της διαίρεσης και του μίσους.

«Στο παρελθόν ψήφιζα τους Δημοκρατικούς καθώς ήταν (κυρίως) το πιο ευγενές πολιτικό κόμμα. Αλλά, έγιναν το πολιτικό κόμμα της διαίρεσης και του μίσους. Έτσι, δεν μπορώ πλέον να τους υποστηρίζω και θα ψηφίσω τους Ρεπουμπλικάνους», ανέφερε ο Μασκ σε μία ανάρτησή του στο Twitter.

Συμφωνείτε με την θέση που εξέφρασε ο Κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κογκρέσο ότι η Μαριούπολη είναι το «νέο Μεσολόγγι»;

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

«Τώρα, παρακολουθώ να εξελίσσεται η εκστρατεία που κάνουν με τα βρόμικα κόλπα τους εναντίον μου», έγραψε ο Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, που έχει συμφωνήσει να εξαγοράσει την Twitter Inc.

Ο 50χρονος δισεκατομμυριούχος δήλωσε πρόσφατα ότι θα αντιστρέψει την απαγόρευση του Twitter κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ, όταν θα ολοκληρώσει την εξαγορά της αναφερόμενης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι το Twitter έχει επηρεαστεί από την άκρα αριστερά, καθώς η έδρα του βρίσκεται στην Καλιφόρνια, μία πολιτεία των ΗΠΑ, η οποία είναι γνωστή για τις αριστερές πολιτικές της και είναι μία πολιτεία με πολύ μεγάλο ποσοστό λατινοαμερικανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις