Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τρία από τα παιδιά της με τη βοήθεια του έφηβου γιου της

 


Γυναίκα στις ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι σκότωσε τα τρία από τα επτά παιδιά της, με τη βοήθεια του 16χρονου γιου της, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, είπαν οι Αρχές του Λος Άντζελες.

Η Άντζελα Φλόρες, 38 ετών, συνελήφθη την Κυριακή και φυλακίστηκε κατηγορούμενη για το τριπλό φονικό, καθώς σκότωσε δύο από τους γιους της και τη 12χρονη κόρη της. Η εγγύηση αποφυλάκισης έχει οριστεί στα 6 εκατ. δολάρια.

Το CBS News μετέδωσε, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ότι ο 16χρονος γιος συνελήφθη και κατηγορείται για έναν φόνο. Κρατείται σε φυλακή ανηλίκων.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε αναφορά για επίθεση με φονικό όπλο γύρω στις 7:40 π.μ. της Κυριακής, στο σπίτι στη Victory Boulevard και βρήκε τα τρία θύματα, τη 12χρονη Νάταλι, τον 8χρονο Νέιθαν και τον Κέβιν, που εικάζεται ότι είναι 10 ετών, σύμφωνα με το CBS News. Όπως είπε η αστυνομία του Λος Άντζελες, η Φλόρες ομολόγησε ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της με τη βοήθεια του 16χρονου γιου της.

Η αιτία του θανάτου τους δεν έγινε γνωστή. Τα άλλα τρία παιδιά ζουν εκτός Πολιτείας με τον πατέρα τους και έτσι είναι σώα.

Οι γείτονες ανέφεραν πως η Φλόρες ενεργούσε πολύ επιθετικά το Σάββατο το βράδυ. Φέρεται ότι την άκουσαν να ουρλιάζει, προσευχόταν και άναβε κεριά στα άλλα σπίτια κατά μήκος του δρόμου. “Άκουσα κάποια να ουρλιάζει “η οικογένειά μου με κακοποιεί” και τέτοιες ανοησίες. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν” είπε η Πρισίλα Κανάλες στο CBSLA. “Θεωρώ πως εκείνη τη στιγμή ήταν στην αυλή του γείτονα και άναβε ένα κερί ενώ κρατούσε τη Βίβλο”.

Είπε ακόμη ότι τη στιγμή που μετέφεραν τη Φλόρες με φορείο, εκείνη έδειχνε αναστατωμένη και αναφωνούσε “πού είναι η Βίβλος μου”. Οι Αρχές δεν έχουν ανακοινώσει πώς πέθαναν τα παιδιά ούτε το πιθανό κίνητρο του εγκλήματος.

“Οι θάνατοι αυτών των τριών παιδιών είναι πραγματικά φριχτοί και τραγικοί. Ως γονιός και παππούς, στέλνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους ανθρώπους που τα αγαπούσαν” είπε ο γενικός εισαγγελέας του Λος Άντζελες Τζορτζ Γκασκόν σε δήλωσή του.

Πηγή: NY Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις