Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Ξαφνικό λουκέτο για τον Κωτσόβολο! Σε ποια περιοχή Kλείνει οριστικά;

 


Κωτσόβολος: Τα μαζεύει και φεύγει η γνωστή αλυσίδα από ένα μέρος της Ελλάδας. Δείτε το λόγο που κλείνει το κατάστημα σε αυτή τη περιοχή.

Ίσως ο πιο ισχυρός όμιλος ηλεκτρικών συσκευών, ο Κωτσόβολος, έφυγε από την Ναύπακτο. Το Σάββατο, ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας του καταστήματος ως Κωτσόβολος. Πρόκειται για ένα κατάστημα με μεγάλο μερίδιο της αγοράς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ναυπακτία ειδικότερα.

Στην θέση του, θα υπάρχει πλέον κατάστημα electronet, αφού ο τοπικός επιχειρηματίας κ. Μαλέλης, εντάχθηκε πλέον σε αυτό τον όμιλο. Οι λόγοι αυτής της αλλαγής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, αλλά πιθανολογείται πως έχει σχέση με τα ποσοστά κέρδους των εταιριών από τις πωλήσεις.

Ουσιαστικά στο κατάστημα δεν υπάρχουν βασικές αλλαγές, αφού όλα θα παραμείνουν ίδια, εκτός από την νέα εταιρεία!

Δεν αποκλείεται όμως σύντομα να υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον επιχειρηματία για συνεργασία με τον Κωτσόβολο στην Ναύπακτο, αφού το συγκεκριμένο brand είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην περιοχή.

Κωτσόβολος: Άνοιξαν 37 θέσεις εργασίας

Η γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η οποία δραστηριοποιείται στη χώρα από το 1950, αναζητά συνεργάτες, με την πρόσληψη 37 υπαλλήλων 14 διαφορετικών ειδικοτήτων σε 26 περιοχές όλης της χώρας.

Αναλυτικά οι ειδικότητες, οι περιοχές και η φόρμα υποβολής βιογραφικού για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας:

Αναπληρωτής Διευθυντής/τρια (Ξάνθη, Καβάλα, Κοζάνη, Αγρίνιο, Αθήνα).

Διευθυντής/τρια (Αθήνα, Αγρίνιο).

Σύμβουλος Κινητής Τηλεφωνίας και Συνδέσεων (Λιβαδειά, Καρδίτσα, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Κοζάνη).

Σύμβουλος Πωλήσεων (Πατήσια, Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Ρόδος, Αλεξανδρούπολη, Αγία Παρασκευή, Χολαργός).

Τεχνικός Service Point (Λιβαδειά, Καρδίτσα, Χίος, Λαμία).

Customer Insights Assistant (Ηράκλειο Αττικής).

IT Talent Acquisition Specialist (Βόρειος Τομέας Αθηνών).

Ταμίας (Ανάβυσσος, Αγία Παρασκευή).

Αποθηκάριος (Ανάβυσσος, Νέα Ερυθραία, Ηράκλειο Κρήτης).

Οδηγός (Χανιά).

Βοηθός Ψυκτικού (Αθήνα, Θεσσαλονίκη).

Advertising Trainee (Αττική).

HR Services Assistant (Αττική).

HR Services Trainee (Αττική)

Για αποστολή βιογραφικού, πατήστε ΕΔΩ

Στηρίζει τις start up ο Κωτσόβολος

Η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με τον παγκόσμιο οργανισμό υποστήριξης ταχέως αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων Endeavor Greece, παρουσίασαν, στις 13 Απριλίου, το πρόγραμμα υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του retail «Rise Up Innovation Program».

Ενδεικτικά, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν στρατηγική καθοδήγηση από υψηλόβαθμα στελέχη, έρχονται σε επαφή με επενδυτές παγκοσμίως που ενδιαφέρονται για τον κλάδο του retail και λαμβάνουν πληροφορίες και insights των τάσεων του λιανεμπορίου και της τεχνολογίας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν τη σύμπραξη με την Endeavor, “καρπός” της οποίας είναι το “Rise Up Innovation Program”, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που προσφέρει την καθοδήγηση, τη δικτύωση και την συνεργασία που χρειάζονται οι επιχειρήσεις για την περαιτέρω ανάδειξη και εξέλιξή τους.

Το όφελος είναι αμφίδρομο, καθώς δίνει στην Κωτσόβολος την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με αξιόλογες εταιρείες, από διαφορετικά γεωγραφικά regions και κλάδους, με στόχο την προσφορά μιας αναβαθμισμένης εμπειρίας και εξυπηρέτησης του τελικού καταναλωτή», σημείωσε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος-Dixons South East Europe, Γιάννης Βασιλάκος.

Βοήθεια και σε Ουκρανικές οικογένειες

Η Κωτσόβολος, με βαθιά θέληση για προσφορά, ενώνει τις δυνάμεις της με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας από την Ουκρανία, που φιλοξενεί ο Οργανισμός στην Ελλάδα με την ελπίδα για μία Καλύτερη Ζωή.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, απαντώντας στις αυξανόμενες ανάγκες που δημιούργησε ο πόλεμος, ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά, προχωρώντας στον πλήρη εξοπλισμό με ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές 3 σπιτιών του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, που στεγάζουν μητέρες που ήρθαν από την Ουκρανία με τα μικρά παιδιά τους, βοηθώντας τους να κάνουν στη χώρα μας μια νέα αρχή.

Η πρωτοβουλία αυτή, που έρχεται σε συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας της Κωτσόβολος με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, αποτελεί την αρχή μιας σειράς ενεργειών που στόχο έχουν να υποστηρίξουν τους συνανθρώπους μας από την Ουκρανία που δοκιμάζονται, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά, ότι η εταιρεία τοποθετεί στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών της τον άνθρωπο για μία Καλύτερη Ζωή για όλους.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις