Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Μαθητές από την Κρήτη πήγαν εκδρομή στην Θεσσαλονίκη κι έπεσαν στον Θερμαϊκό, διακομίστηκαν στο ΑΧΕΠΑ

 


Το Λιμενικό λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση, στο οποίο αναφέρει πως πρόκειται για δυο μαθήτριες, οι οποίες κατάφεραν να βγουν από τη θάλασσα μόνες τους

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα (12/5) στην Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστές μαθητές από σχολείο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Creta24.gr, τα παιδιά από γυμνάσιο περιοχής του νησιού, το οποίο βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, νοίκιασαν δίκυκλα και κάποια από αυτά βρέθηκαν στα νερά του Θερμαϊκού!

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης μας σημείωσαν ότι ορισμένα από αυτά χρειάστηκε να διακομιστούν στο ΑΧΕΠΑ, όπου και νοσηλεύονται, ενώ τους γίνονται εξετάσεις!

Το Λιμενικό λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι επρόκειτο για δύο ανήλικα κορίτσια που έπεσαν στην περιοχή της «Νέας Παραλίας», και κατάφεραν να βγουν από τη θάλασσα μόνες τους.

«Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ωστόσο, τα δυο ανήλικα κορίτσια εξήλθαν με ίδιες δυνάμεις από τη Θάλασσα, ενώ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Αχέπα".Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις