Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ NEA KANONIKOTHTA ΤΗΣ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ!!

 


ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΖΟΠΟΙΗΣΗ!!


Μας τα λένε χωρίς ενδοιασμούς σε πολλές περιπτώσεις άμεσα ή έμμεσα αλλά μάθαμε να ακολουθούμε μόνο την παράνοια και να μην χρησιμοποιούμε την λογική μας!

ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) αυτοί που μας λένε ότι θέλουν,όπως το θέλουν και δεν δέχονται σχεδόν ποτέ μια άλλη προσέγγιση και όταν το κάνουν με περίτεχνο τρόπο αποδομούν τον ομιλητή ή γράφοντα ή διαστρεβλώνουν ότι αναφέρει!

Οι πολιτικοί λένε και υπόσχονται πολλά ενίοτε απειλούν,άλλες φορές αλλάζουν άποψη ή το αφήγημα τους και προκαλούν σύγχυση ή διχασμό με τις πράξεις τους!

Επιστήμονες που πάνε πάντα με ότι τα αφεντικά τους θέλουν να προωθηθεί και όχι ότι η ίδια η επιστήμη πρεσβεύει και μπορεί να αποδείξει!

Η Προπαγάνδα και η Κοινωνική Μηχανική οδήγησαν στην Πλύση Εγκεφάλου και οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν μέσα στην Άγνοια και στον Φόβο!!

Έμαθαν να μην σκέφτονται,να μην ερευνούν με αποτέλεσμα να μην αντιδρούν και απλά δέχονται τα πάντα ή πείθονται από τους παραπάνω "ειδικούς και σωτήρες"!!

Οι στημένες Παγκόσμιες Κρίσεις οδηγούν στην Απόλυτη Εφαρμογή του Σχεδίου της Καταστροφής και της Υποδούλωσης και η ανθρωπότητα είναι πια μια μάζα άβουλων όντων με κοινή συμπεριφορά και πορεία!

Η Ανελευθερία είναι ο κανόνας και η Αξιοπρέπεια όπως και η Ανεξαρτησία θυσιάζονται στον βωμό της δήθεν ασφάλειας που κερδίζουν όσοι ακολουθούν ότι πρέπει για το..."κοινό καλό"!!

Η ύλη νίκησε το πνεύμα και φυλάκισε προσωρινά την ψυχή μέχρι να την κατακτήσει αιώνια μετά τον θάνατο του ασθενικού σώματος.

Ο νέος ψηφιακός κόσμος είναι η εικονική πραγματικότητα που υποσχέθηκαν στους ανθρώπους που θα γίνουν μετάνθρωποι,τα νέα zombies που θα καταναλώνουν στο τέλος μόνο ψηφιακές μονάδες και θα αφοδεύουν κορεσμένες χημικές ενώσεις!!

Η Αλήθεια πονάει και είναι σκληρή αλλά μόνο μέσω αυτής μπορούμε να Eλευθερωθούμε από τα δεσμά αυτού του ψεύτικου κόσμου και να αναζητήσουμε στο Φως Τον Δημιουργό μας!!

Επιλέξτε λοιπόν συνετά...ο καιρός γαρ εγγύς!

Bill Colin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις