Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

NEO KPAΞΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Επίσκεψη Πλεύρη, Γκάγκας, Μητσοτάκη στο Παίδων. (VIDEO)

 


Επίσκεψη Πλεύρη, Γκάγκας, Μητσοτάκη στο Παίδων.

Θλιβερό το θέαμα και σήμερα. Ο Πρωθυπουργός με ύφος χιλίων καρδηναλίων και υπέρμετρη αλαζονεία, κοιτούσε τους διαμαρτυρόμενους έχοντας ψηλά το κεφάλι,

λες και έπαιρνε ικανοποίηση από αυτό. Η κα Γκάγκα, κατέβαινε τα σκαλιά, υποβασταζόμενη από διοικητικό στέλεχος του Αγλαΐα με μεγάλη χάρη.

Οι αστυνομικοί έλεγχαν ποιοι είμαστε ζητώντας ταυτότητες και το τραγικότερο όλων, η παρουσία συναδέλφων στο προαύλιο του Νοσοκομείου που περίμεναν με πολλή αγωνία να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό, τον υπουργό και την κα Γκάγκα, να τους ασπαστούν! Αίσχος και όνειδος! Να φωνάζουν απέξω οι συνάδελφοί τους σε πολύμηνη εξαθλίωση και εκείνοι να δηλώνουν ταυτόχρονα την πλήρη υποταγή τους στους δυνάστες της κοινωνίας μας.

Φυσικά η πλειοψηφία των εκλεκτών συναδέλφων δεν μπήκε καν στον κόπο να κουνηθεί από τις καρέκλες τους. Άραγε δε νιώθουν τους τριγμούς; Πραγματικά λυπηρό! Κάθε μέρα που περνάει, δοξάζω το Θεό, που με βοήθησε να δω.

Στέλνω τους αγωνιστικούς και θερμούς χαιρετισμούς σε όσους παρευρέθηκαν από τον Ευαγγελισμό, απολυμένους συμβασιουχους, την απεργό πείνας, Ειρήνη, απλούς,, φωτισμένους πολίτες και σε όσους ήθελαν να είναι κοντά μας και δεν τα κατάφεραν. Ο αγώνας εντείνεται!

Πρέπει να βρισκόμαστε συνεχώς στο δρόμο σε διαμαρτυρίες και σε συνεχή επίκληση και προσευχή. Τα νερά είναι θολά και αβαθή. Τίποτα δε θα επιτευχθεί χωρίς αγώνα. Κυρίως πνευματικό. Είμαστε λίγοι και σήμερα, αλλά το πάθος περίσσευε! ❤

"Τα λόγια μίας συναδέλφου επιστήμονα εργαζόμενη στο ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ που έζησε όλο αυτό το γεγονός από άλλη οπτική γωνία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις