Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

S.O.S. - EKTAKTO - Συναγερμός στην Κηφισιά: Άγνωστος με κουκούλα ΑΡΠΑΞΕ 6χρονο αγοράκι μες από σπίτι και εξαφανίστηκε

 


Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, για την αρπαγή 6χρονου από την περιοχή της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο οποίος μίλησε στο OPEN, υφίσταται “σοβαρός κίνδυνος για την ψυχοσωματική υγεία του παιδιού”.


Όλα ξεκίνησαν ενώ ο 6χρονος βρισκόταν στο σπίτι που διαμένει με τη μητέρα του. Ξαφνικά άγνωστος χτύπησε την πόρτα και αφού του άνοιξαν, άρπαξε το αγόρι και εξαφανίστηκε.

Για την υπόθεση έχει ενεργοποιηθεί και Amber Alert από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Πώς ο άγνωστος άρπαξε το 6χρονο παιδί από το σπίτι του

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονομάκης, την Τρίτη στις 20:40 στην κατοικία της οικογένειας στην Κηφισιά εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας με κουκούλα και άρπαξε το παιδάκι.

“Έκτοτε αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, γίνεται προσπάθεια σημαντική, έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στα σύνορα, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποπειραθεί να εξέλθει παρανόμως της χώρας το παιδί”, πρόσθεσε ο ίδιος.



Όπως εξήγησε, το παιδάκι ήταν στο σπίτι της μητέρας του με τη γιαγιά του, όταν κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του. Όταν άνοιξε την πόρτα, ένας άγνωστος τον απήγαγε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δυστυχώς το σπίτι δεν είχε κάμερες αλλά “υπάρχει πληροφόρηση” από τα γειτνιάζοντα ακίνητα. Όπως φαίνεται, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας έως 45 ετών, με βανάκι. Ο δράστης ήταν λίγο άνω του κανονικού βάρους και με ύψος έως 1,80μ., σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο πατέρας του μικρού έχει νορβηγική υπηκοότητα και διαμένει μόνιμα στη Νορβηγία, ενώ το παιδάκι με τη μητέρα του ζουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις