Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Ο Τριαντάφυλλος σε συνέντευξή του μίλησε ανοιχτά για τις αμοιβές στο Survivor.


 Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήρε από το παιχνίδι, όπως δηλώνει πήρε πάρα πολλά, περισσότερα και από το έπαθλο, ενώ απαντά πως έδωσε και λεφτά στην παραγωγή με τις ψήφους του. “Ψήφιζαν σε εμάς 100.000, 200.000 κόσμου με 1.80 και 2.80, πόσο κάνει; Επί 11 φορές που έμεινα μέσα; Είναι πάνω από 1.800.000; Όποιος πει κάτι να το λέει όπως είναι. Πήρα τα πιο πολλά χρήματα, να πω ψέματα;” περιέγραψε.

«Τα λεφτά ήταν πολύ καλά, δεν δουλεύαμε τότε και είπα…γιατί όχι, είναι όλα συγκυρίες» είπε χαρακτηριστικά για την απόφασή του να μπει στο παιχνίδι.

Όπως ανέφερε μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης έκανε το «βήμα, το παραπάνω, το πιο δυνατό εννοείται» σε ό,τι αφορά την καριέρα του, γιατί τον έμαθαν άνθρωποι όλων των ηλικιών. “Ισχύει έκανα δεύτερη καριέρα” σημείωσε.

Στην ερώτηση εάν θα ξαναπήγαινε, απαντά θετικά, μόνο εφόσον όμως κάνει καλή προπόνηση στο κολύμπι και το παρκούρ.

«Το φετινό Survivor δεν έχει ήρωες όπως τον Σάκη, τον Άλεξ… τον Ντάφι. Εμείς ήμασταν “dream team”» δήλωσε ο ίδιος. Τέλος, αποκάλυψε πως όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι ο γιος του πίστευε πως τους είχε εγκαταλείψει. «Αυτό δεν θα γίνει ποτέ, μόνο όταν πεθάνω» τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις