Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Το ΚΙΝΑΛ ξανάγινε… «ΠΑΣΟΚ»! – Τα κλεμμένα ποιος θα τα επιστρέψει; «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς»

 


Πάνω από 170.000 μέλη του Κινήματος Αλλαγής προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν για το όνομα του κόμματος, τους Συνέδρους και τις ηγεσίες στις οργανώσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ψηφοφόρων – ίσως και το 90%+- επέλεξε το όνομα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, με σύμβολο τον πράσινο ήλιο.

Το ζήτημα είναι τα 300 εκατομμύρια επιδοτήσεων και τα δισεκατομμύρια που έκλεψαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ποιος θα τα επιστρέψει;

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, νωρίτερα σήμερα, αφού ψήφισε στο εκλογικό κέντρο της Νέας Σμύρνης στη μια το μεσημέρι υπογράμμισε ότι η σημερινή μέρα δίνει μια νέα ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα προσπάθεια του κόμματος. «Σήμερα επιλέγουμε το όνομα μας ξαναπιάνοντας το νήμα της ιστορίας μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Αρκετοί εκτιμούν ότι η μεγάλη συμμετοχή οφείλεται και στις νέες εγγραφές μελών/φίλων του κόμματος. Σε κάθε περίπτωση, η Χαριλάου Τρικούπη αποτιμά την σημερινή ημέρα ως επιτυχημένη και μια ημέρα γιορτής, μόλις δύο εβδομάδες πριν από το Συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαϊου στο γήπεδο Tae Kwo Do στο Φάληρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις