Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Αποκαλύψεις-«φωτιά» για το Twitter: Οι μισοί ακόλουθοι του Τ.Μπάιντεν είναι… fake! – Τι θα κάνει ο Ε.Μασκ; - Έχει πάνω από 11 εκατ. ψεύτικους ακολούθους

 


Αποκαλύψεις για εκατομμύρια ψεύτικους ακολούθους του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στο Twitter βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι μισοί από τους λογαριασμούς που εμφανίζονται να ακολουθούν εκείνον της προεδρίας των ΗΠΑ στο Twitter δεν είναι αληθινοί.

Η συγκεκριμένη είδηση κυκλοφορεί ενώ έχει γίνει γνωστό πως ο ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει περαιτέρω με την προσφορά εξαγοράς του Twitter, εάν δεν διευκρινιστεί η εγκυρότητα των λογαριασμών του.

Ο Έλον Μάσκ ζήτησε το κοινωνικό δίκτυο να προσκομίσει αποδείξεις ότι οι ψευδεπίγραφοι λογαριασμοί του αντιστοιχούν σε ποσοστό κάτω του 5% επί του συνόλου των χρηστών του.

Το ζήτημα που τίθεται επί τάπητος είναι εάν ο Μασκ προχωρήσει με την εξαγορά του Twitter.

Σύμφωνα ανάλυση από το Spark Toro, περίπου 11 εκατ. ακόλουθοι του Αμερικανού προέδρου είναι είτε ψεύτικοι είτε ανενεργοί λογαριασμοί.

Συμφωνείτε με την θέση που εξέφρασε ο Κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κογκρέσο ότι η Μαριούπολη είναι το «νέο Μεσολόγγι»;

  • Όχι (94%, 16,687 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 172 Votes)
  • Ναι (3%, 617 Votes)
  • Ίσως ναι (1%, 172 Votes)
  • Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ (1%, 149 Votes)

Σύνολο ψήφων: 17,797

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρείας, η επικοινωνία με εκατομμύρια χρήστες μέσα από τον λογαριασμό του Αμερικανού προέδρου δεν είναι συνεπώς εφικτή.

Ένα άλλο μεγάλο θέμα που ανοίγει είναι τι συνέβη με τον λογαριασμό της αμερικανικής προεδρίας όταν ο Τραμπ διαδέχθηκε τον Ομπάμα.

Όσον αφορά στον προσωπικό λογαριασμό του ίδιου του Αμερικανού προέδρου, η κατάσταση είναι επίσης προβληματική.

Πάνω από 32 εκατ. από αυτούς που ακολουθούν τον Μπάιντεν έχουν ψεύτικο λογαριασμό που ισοδυναμεί στο 43%.

Σημειώνεται, εν τω μεταξύ, ότι το Twitter καταγράφει περίπου 229 εκατ. καθημερινούς χρήστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις