Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν 3 μεγάλες αποθήκες με δυτικό οπλισμό και πυρομαχικά στο Νικολάεφ

 


Ο ουκρανικός Στρατός έχει μεγάλες ελλείψεις - Τα αποθέματα των δυτικών χωρών μειώνονται...

Οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν τρεις αποθήκες με πυρομαχικά δυτικό οπλισμό στο Νικολάεφ.

 Επρόκειτο για μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών που είχαν καταφτάσει από χώρες της Δύσης, προκειμένου να ενισχυθεί το ανατολικό μέτωπο.

Πρόκειται για ένα ακόμα συντριπτικό πλήγμα των Ρώσων κατά της ουκρανικές Διοικητικής Μέριμνας και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Η Μόσχα πλέον λαμβάνει πολύ καλή πληροφόρηση από τον ρωσόφωνο πληθυσμό της Ουκρανίας και εντοπίζει έγκαιρα τα δυτικά οπλικά συστήματα και τα καταστρέφει πριν αυτά προλάβουν να μεταφερθούν και να χρησιμοποιηθούν από τις μονάδες πρώτης γραμμής.

Σημειώνεται ότι χτες πραγματοποιήθηκε η καταστροφή μεγάλης αποθήκης δυτικού οπλισμού στο Τερνοπόλ στην δυτική Ουκρανία μόλις 118 χλμ. από την Λβιβ και περί τα 470 χλμ. από τα σύνορα με την Πολωνία.

Οι Ρώσοι δείχνουν να έχουν πλήρη γνώση των δρομολογίων των δυτικών οπλικών συστημάτων και που αποθηκεύονται.

Το ψυχολογικό πλήγμα για τους Ουκρανούς είναι τεράστιο και συνεχίζουν να έχουν μεγάλες ελλείψεις στο ανατολικό μέτωπο, ενώ υπάρχει πρόβλημα και για την Δύση καθώς τα αποθέματα των ΝΑΤΟϊκών χωρών μειώθηκαν σε σημαντικό βαθμό και δεν μπορούν να αποστέλλουν οπλισμό όπως στην αρχή.

Την ίδια στιγμή το ρωσικό Πυροβολικό χτύπησε ανελέητα ουκρανικές μονάδες που επιχείρησαν να προωθηθούν προς την Χερσώνα.

Πάντως ακόμα δεν φαίνεται πως οι Ρώσοι επιθυμούν διεξαγωγή επίθεσης κατά του Νικολάεφ.

Επιδιώκουν πρώτα να τελειώσουν οι μάχες στο Ντόνμπας και εν συνεχεία όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει η Οδησσός και το Νικολάεφ (ίσως και η Ζαπροίζιε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις