Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Δολοφονία στην Κύπρο: Είχε αγοράσει τάφο για τον εαυτό του ο 59χρονος πριν κάψει ζωντανό τον θείο του

 


Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την φρικτή δολοφονία που διαπράχθηκε στον Πύργο Λεμεσού, στην Κύπρο, το πρωί της Τετάρτης. Ένας 59χρονος πήγε στο σπίτι του θείου του, έριξε βενζίνη και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός ο άτυχος 79χρονος και να υποστούν σοβαρά εγκαύματα η θεία και μία γειτόνισσά της. Στη συνέχεια, ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που επικαλείται ο “Φιλελεύθερος”, ο 59χρονος τα είχε βάλει με όλους μετά το διαζύγιο που πήρε από την σύζυγό του από το Βιετνάμ. Φέρεται να κατηγορούσε μάλιστα τον θείο του ότι είχαν σχέσεις με την πρώην του και προσέφεραν βοήθεια στην ίδια και την κόρη της, κάτι που ο ίδιος δεν ήθελε.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 59χρονος είχε αγοράσει τάφο στην κοινότητα και ζήτησε μάλιστα και ταφόπλακα εξηγώντας ότι “μπορεί να πεθάνει”. Εικάζεται, δηλαδή, ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το χέρι του 59χρονου φέρεται να “όπλισε” το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες γυναίκα και παιδί φιλοξενήθηκαν στο σπίτι των ηλικιωμένων, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει σε διάσταση. Ενώ και ο ίδιος φέρεται να είχε εξασφαλίσει το ίδιο χρονικό διάστημα στέγη στο σπίτι των θείων του.

Το χρονικό της φρικτής δολοφονίας

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 59χρονος πήγε στο σπίτι του θείου του κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο και ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε βενζίνη, στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο 59χρονος περιέλουσε το σαλόνι με την εύφλεκτη ύλη και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα ο άτυχος 79χρονος να βρει φρικτό θάνατο και να ξεψυχήσει στη βεράντα του σπιτιού.

Οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο σαλόνι και υπέστησαν εγκαύματα στο σώμα τους.

Αρχικά διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται σοβαρή, ωστόσο, φαίνεται πως έχουν διαφύγει τον κίνδυνο. Νοσηλεύονται συγκεκριμένα διασωληνωμένες και σε καταστολή στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

δολοφονία Κύπρος

Περίοικοι ανέφεραν στις Αρχές ότι είδαν τον 59χρονο δράστη να βγαίνει από το φλεγόμενο σπίτι κρατώντας το όπλο. Μια ώρα μετά το στυγερό έγκλημα, κάτοικοι της περιοχής τον εντόπισαν νεκρό, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο της δολοφονίας. Ήταν έξω από το όχημα του, έχοντας τραύμα στο κεφάλι και δίπλα του ένα κυνηγετικό όπλο.

Πρώτοι στη σκηνή έσπευσαν γείτονες και μέλη του Τμήματος Δασών που υπηρετούν σε σταθμό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες με λάστιχα νερού.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν ήδη εξασφαλίσει μαρτυρίες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον 59χρονο σε αυτή την πράξη.

Πηγή:: sigmalive.com, alphanews.live


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις