Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Άνδρας σε αμόκ άρχισε να πυροβολεί μπροστά στα μάτια των παιδιών του στην Θεσσαλονίκη: Φώναζε «BIAZOYN τη γυναίκα μου»

 


Στην προσπάθεια να διαφύγει εμβόλισε αυτοκίνητο - Συνελήφθη από την αστυνομία

«Βιάζουν τη γυναίκα μου καλέστε την αστυνομία», φέρεται να φώναζε σύμφωνα με μαρτυρία, ο άνδρας που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και ύστερα άνοιξε πυρ σήμερα το απόγευμα στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άντρας γκρέμισε την εξώπορτα της πολυκατοικίας και ανέβηκε μέχρι τον τέταρτο όροφο που μένει ο ίδιος με τα παιδιά του, τα οποία βρίσκονταν εντός του σπιτιού κατά τη διάρκεια του περιστατικού στην οδό Μυστρά.

Ο δράστης είχε διαφύγει και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα σε παράδρομο στην περιοχή του ΤΙΤΆΝ, ενώ επάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι, το οποίο εξετάζεται αν είναι αυτό που είχε χρησιμοποιήσει. Λίγο πριν οι αστυνομικοί του περάσουν χειροπέδες, είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στον περιφερειακό.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ φώναζε, σύμφωνα με μαρτυρία, σε περίοικο ότι βιάζουν τη σύζυγό του, ωστόσο η γυναίκα βρισκόταν ετοιμόγεννη στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες.

———————————————————————————————
Ασύλληπτο σκηνικό τρόμου εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Φοίνικα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Άνδρας έσπασε την πόρτα πολυκατοικίας και ανέβηκε μέχρι το διαμέρισμα όπου βρισκονταν τα παιδιά του. Σε κατάσταση αμόκ κι ενώ ανέβαινε στον τέταρτο όροφο πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές, ενώ στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο.

Οι τρεις σφαίρες ήταν εκτός πολυκατοικίας και οι δύο στο κλιμακοστάσιο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο όπου υπήρχε η πληροφορία ότι έγινε το επεισόδιο.

Τα τρία ανήλικα παιδιά του ενόπλου μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί, ενώ το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς σήμερα γέννησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, εντός του διαμερίσματος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και χασίς.

Ο δράστης ο οποίος διέφυγε με Ι.Χ. προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες και τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε γυναίκα στην αρχή της Περιφερειακής Οδού κοντά σε σούπερ μάρκετ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις