Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

ΕΙΔΗΣΗ-BOMBA: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ. ΔΕΝ θα αρπάζει τελικά την εθνική κυριαρχία KAMIAΣ XΩΡΑΣ ο ΠΟΥ μετά από πίεση πολλών χωρών-μελών του ΟΗΕ!!!


 ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ. ΔΕΝ θα αρπάζει τελικά την εθνική κυριαρχία ΚΑΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ο ΠΟΥ μετά από πίεση πολλών χωρών-μελών του ΟΗΕ!!!

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΉΣΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΑ Ο ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ…

Σύμφωνα με το Open Voice…

Εξαιρετικά νέα από τη Γενεύη σήμερα!

Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας πέρασε τις τελευταίες 7 ημέρες εξετάζοντας τις 13 αμφιλεγόμενες τροποποιήσεις του Τζο Μπάιντεν στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (International Health Regulations, IHR).

Επίσημοι εκπρόσωποι από πλούσιες ανεπτυγμένες χώρες όπως η Αυστραλία, με επικεφαλής τον Ομοσπονδιακό Υπεύθυνο Υγείας, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μίλησαν για να υποστηρίξουν σθεναρά τις τροπολογίες και προέτρεψαν άλλα κράτη να συμμετάσχουν μαζί τους για να παραδώσουν την κυριαρχία των χωρών τους.

Το πρώτο σημάδι, ωστόσο, ότι τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλουν οι παγκοσμιοποιητές, ήρθε την Τετάρτη, 25 Μαΐου, που έτυχε να είναι και η Ημέρα της Αφρικής.

Η Μποτσουάνα διάβασε μια δήλωση εκ μέρους των 47 μελών της AFRO, λέγοντας ότι θα αρνηθούν συλλογικά την υποστήριξή τους για τις «μεταρρυθμίσεις», για τις οποίες πολλά αφρικανικά μέλη ανησυχούσαν πολύ. Πολλές άλλες χώρες δήλωσαν επίσης ότι είχαν επιφυλάξεις για τις αλλαγές και δεν θα τις υποστηρίξουν.

Αυτές περιελάμβαναν τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα, τη Νότια Αφρική, το Ιράν και τη Μαλαισία.

Η Βραζιλία είπε συγκεκριμένα ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΟΥ, αντί να επιτρέψει στον πληθυσμό της να υπόκειται στις νέες τροποποιήσεις. Ωστόσο, στο τέλος ο ΠΟΥ και οι πλούσιοι υποστηρικτές-έθνη του αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν.

Δεν τα παράτησε όμως – κάθε άλλο.

Αντίθετα, έκαναν αυτό που κάνουν πάντα και άλλαξαν στρατηγική.

Κατόπιν αιτήματός τους, συγκλήθηκε νέα ομάδα εργασίας για να διατυπώσει «τεχνικές συστάσεις για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις», οι οποίες θα υποβληθούν εκ νέου μαζί με τη Συνθήκη για την Πανδημία, στην 77η Συνέλευση Υγείας το 2024.

Υπήρξαν επίσης πολλές αντιδράσεις από τους Ρεπουμπλικάνους στις ΗΠΑ, με ορισμένους από αυτούς να εισάγουν νέα νομοσχέδια που δίνουν στο Κογκρέσο/Γερουσία των ΗΠΑ εξουσίες να παρακάμψουν τυχόν εντολές ή οδηγίες του ΠΟΥ που εκδίδονται ως μέρος οποιωνδήποτε διεθνών συμφωνιών.

Το ένα, που ονομάζεται «Συνθήκη για την Πανδημική Ετοιμότητα Χωρίς Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας χωρίς Νόμο για την Έγκριση της Γερουσίας», έχει 15 συνυποστηρικτές και εισήχθη στη Γερουσία την Πέμπτη από τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Ρον Τζόνσον, ο οποίος είπε «Η κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι διαπραγματεύσιμη».

Εδώ στην Αυστραλία, πρέπει να διατηρήσουμε την πίεση στα δικά μας κοινοβούλια, τόσο στα Ομοσπονδιακά όσο και στα Πολιτειακά.

Απλώς προετοιμαστούμε για την ψηφιακή ταυτότητα τώρα, καθώς το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο επανεκκινεί, πρέπει να το απωθήσουμε πάση θυσία, από αυτήν την εβδομάδα και στο εξής.

Προτρέπω όλους όσοι δεν το έχουν κάνει ήδη, να υπογράψουν και να μοιραστούν την έκκλησή μου από το Κοινοβούλιο του Κουίνσλαντ σχετικά με τις Τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας και τη Συνθήκη για την Πανδημία

http://greeknewsondemand.com/

Αναφορά εδώ >> https://www.parliament.qld.gov.au/Work-of-the-Assembly/Petitions/Petition-Details?id=3749&fbclid=IwAR28f4EtAaLGE7I9L3KOgP4tn541vv2wUqu07c__mfTqIDEDoqFfnCZZY9M

Πηγή >> https://www.facebook.com/StephenAndrewMP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις