Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

BPETANOΣ επίσκοπος: «Η Ρωσία είναι το τελευταίο εμπόδιο ενάντια σε μία Παγκόσμια Τάξη – Η ανόητη Ευρώπη ακολουθεί εντολές των ΗΠΑ»


 O Βρετανός καθολικός επίσκοπος Richard Williamson δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν και η Ρωσία είναι τα τελευταία εμπόδια απέναντι σε μία ενωμένη Παγκόσμια Τάξη.

«Μεταξύ των αρχηγών κρατών, υπάρχει μόνο ένας που αντιστέκεται στις δυνάμεις του κακού. Μην υπολογίζετε στον Μπόρις Τζόνσον στην Αγγλία. Μην υπολογίζετε στον Μακρόν στη Γαλλία. Μην υπολογίζετε στον Ντράγκι στην Ιταλία. Είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν που μπορεί να μην είναι άγγελος και άγιος, ωστόσο, είναι ένας άνθρωπος με ευφυΐα και μεγάλο θάρρος και έχει τα μέσα να σταθεί ενάντια στην παγκόσμια κυβέρνηση», είπε ο Επίσκοπος Williamson.

Σύμφωνα με τον Επίσκοπο, «οι Ρώσοι πολεμούν στην Ουκρανία, αλλά όχι με τέτοιο τρόπο για να συντρίψουν ή να καταστρέψουν την Ουκρανία».

Από αυτή την άποψη, ο Williamson υπενθύμισε τον σκοπό της ειδικής επιχείρησης, που εξέφρασε ο Πούτιν: την αποναζιστοποίηση και αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας. «Αλλά η ανόητη Ευρώπη», συνέχισε ο Επίσκοπος, «ακολουθεί τις εντολές των Ηνωμένων Πολιτειών στην προσπάθειά τους να αφανίσουν την Ρωσία».

ΟWilliamson πιστεύει ότι «τα επόμενα κόλπα των εγκληματιών που κυβερνούν τον κόσμο θα είναι ένας τεχνηέντως δημιουργημένος λιμός» και προτρέπει τους Ευρωπαίους να προμηθεύονται τρόφιμα όσο ακόμα μπορούν να αγοραστούν.

«Έκαναν το κόλπο του Covid, έπαιξαν και το κόλπο της Ουκρανίας, που προκαλεί την Ρωσία από το 2014. Η Ρωσία έπρεπε να αμυνθεί. Πράκτορες των ΗΠΑ προκαλούν την Ρωσία από την Ουκρανία εδώ και αρκετά χρόνια», είπε ο Επίσκοπος.

Ο Ουίλιαμς επανέλαβε πως θέλουν «να καταστρέψουν την Ρωσία επειδή η Ρωσία είναι το τελευταίο εμπόδιο για μια Ενωμένη Παγκόσμια Τάξη».

Ο 45χρονος Βρετανός είναι ένας παραδοσιακός Καθολικός που αντιτίθεται στις αλλαγές που εγκρίθηκαν από την Δεύτερη Σύνοδο του Βατικανού, η οποία άνοιξε τον Πάπα Ιωάννη XXIII τον Οκτώβριο του 1962 και έκλεισε κατά την διάρκεια της θητείας του Πάπα Παύλου VI τον Δεκέμβριο του 1965.

Μαζί με άλλους 3 ιερείς μέλη της Εταιρείας του Αγίου Πίου, μια διεθνή αδελφότητα παραδοσιακών καθολικών κληρικών, ο Williamson ανυψώθηκε στον βαθμό του επισκόπου το 1988 από τον Γάλλο Αρχιεπίσκοπο Marcel Lefebvre χωρίς την άδεια του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’, γεγονός που οδήγησε στον αφορισμό τους.

Ο αφορισμός του ακυρώθηκε από την Καθολική Εκκλησία το 2009 και αφορίστηκε εκ νέου το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις