Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Πλήρως Eμβολιασμένη η 12χρονη που «έφυγε» στον ύπνο της στην Θεσσαλονίκη – Ήταν αθλήτρια και πραγματοποιούσε συχνές εξετάσεις

 


O αιφνίδιος θάνατος 12χρονης μαθήτριας δημοτικού στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει σοκ καθώς ήταν υγιέστατη, ήταν αθλήτρια και πραγματοποιούσε συχνές εξετάσεις.

Το μόνο αξιοπερίεργο σε όλα αυτά ήταν ότι το κορίτσι ήταν πλήρως… εμβολιασμένο.

Σημειώνεται ότι φέτος είχαμε αδικαιολόγητη αύξηση θανάτων σε εφήβους που ήταν υγιέστατοι και είχαν ένα κοινό γνώρισμα: Είχαν εμβολιαστεί.

Φυσικά αυτό πρέπει να διερευνηθεί.

Οι γονείς του κοριτσιού αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί με το παιδί τους, όταν η 12χρονη Δήμητρα δεν ξυπνούσε το πρωί της Τετάρτης για να πάει στο σχολείο. Στο διαμέρισμα της οικογένειας κλήθηκε το ΕΚΑΒ και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης το παιδί δεν επανήλθε και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η οικογένεια της μικρής Δημήτρης αναζητά απαντήσεις ενώ ο ιατροδικαστής στην πρώτη εκτίμησή του κάνει λόγο για παθολογικά αίτια. Το παιδί δεν αντιμετώπιζε κανένα κληρονομικό ή παθολογικό πρόβλημα, λένε οι γονείς ενώ μάλιστα η 12χρονη Δήμητρα ήταν αθλήτρια του τάε κβο ντο. Τα ερωτήματα γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο της μικρής είναι πολλά, για το πώς ένα παιδί το οποίο έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις «έσβησε» τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα στον ύπνο της.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή αλλά και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

«Ακόμα πιστεύω ότι η κόρη μου θα επιστρέψει σπίτι»

Ο πατέρας της μικρής Δήμητρας, όπως λέει στο protothema.gr αντιλήφθηκαν ότι το «αγγελούδι» τους έφυγε από τη ζωή, μόλις η μητέρα της πήγε να την ξυπνήσει το πρωί για να πάει στο σχολείο της.

«Στις 07.30 που πήγε η σύζυγός μου να ξυπνήσει τις δύο κόρες μας για το σχολείο, την είδε ότι ήταν μελανιασμένη και άρχισε να φωνάζει. Αμέσως πήραμε το ΕΚΑΒ ενώ προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή και ΚΑΡΠΑ, με όσες γνώσεις διαθέτω. Έφτασαν ασθενοφόρα, γιατροί και η ιατροδικαστής και η επίσημη άποψη για την αιτία θανάτου που μας είπαν, είναι ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς», αναφέρει ο πατέρας της 12χρονης.

Μια ημέρα πριν φύγει από τη ζωή η 12χρονη Δήμητρα, είχε πάει εκδρομή με το σχολείο και τους γονείς της, ενώ όταν επέστρεψε σπίτι διάβασε τα μαθήματά της, έπαιξε και αφού έκανε μπάνιο κοιμήθηκε χωρίς να έχει διαμαρτυρηθεί για κάποιο πρόβλημα.

Ο πατέρας της τονίζει ότι το κορίτσι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και κάθε χρόνο κάνει τσεκάπ.

Οι τελευταίες εξετάσεις σε γιατρούς ήταν πριν από τρεις μήνες και έδειξαν ότι το παιδί ήταν υγιέστατο. Παράλληλα, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το παιδί ήταν πλήρως εμβολιασμένο.

«Ακόμα πιστεύω ότι η κόρη μου έχει βγει μια βόλτα και όπου να ναι θα επιστρέψει στο σπίτι. Είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε πως έφυγε. Αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, ωστόσο για εμάς δεν θα αλλάξει τίποτα. Το θέμα ήταν να μην γίνει το κακό», αναφέρει ο πατέρας της 12χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις