Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Σοκ: Αθλήτρια Eχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου - Χιλιάδες περιστατικά στον χώρο του αθλητισμού μετά από δύο χρόνια εμβολιασμών!


 Ένα ακόμα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη κατά τη διάρκεια του τελικού ελεύθερου σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, όπου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια Ανίτα Άλβαρες αμέσως μετά το τέλος του προγράμματός της έχασε τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό, με αποτέλεσμα να αρχίσει να βυθίζεται!

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στα χιλιάδες περιστατικά, πολλά εκ των οποίων θανατηφόρα, που έχουν συμβεί σε αθλητές από όλο τον κόσμο και σε όλα τα σπορ, οι οποίοι φυσικά είχαν… εμβολιαστεί.Η τηλεοπτική κάλυψη δεν έδειξε το περιστατικό καθώς ο σκηνοθέτης αμέσως έκανε ένα γενικό μακρινό πλάνο στο κολυμβητήριο. Ωστόσο, έγινε αντιληπτό ότι κάτι σοβαρό συνέβη καθώς η αθλήτρια δεν εμφανίστηκε ποτέ για να ενημερωθεί για τη βαθμολογία της, που επίσης καθυστέρησε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή στην πισίνα επικράτησε πανικός καθώς η 25χρονη Άλβαρες άρχισε να βυθίζεται δίχως τις αισθήσεις της. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της προπονήτριάς της Άντρεα Φουέντες και λίγο μετά ενός ακόμη ατόμου που βούτηξαν στην πισίνα για να την βγάλουν έξω, ενώ άμεσα έδρασε και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Ιδίως όμως η αστραπιαία κίνηση της Φουέντες, ήταν σωτήρια.

Η Άλβαρες, η οποία έχει συμμετάσχει δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μεταφέρθηκε με φορείο στο ιατρείο του κολυμβητηρίου κι από εκεί διακομίστηκε για εξετάσεις σε νοσοκομείο. Λίγο αργότερα η επικεφαλής της αμερικανικής ομάδας δήλωσε ότι «η Ανίτα είναι καλά» αποδίδοντας το επεισόδιο στο άγχος και την πίεση.

Πάντως κάτι ανάλογο είχε συμβεί στην Ανίτα Άλβαρες και πριν από ένα χρόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Και πάλι τότε έχασε τις αισθήσεις μέσα στην πισίνα, όπου βούτηξε για να τη σώσει ξανά η προπονήτριά φύλακας-άγγελός της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις