Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

KIEBO: «Όποιος συνεργάστηκε με τους Ρώσους θα εκτελεστεί» – Απειλούν τον Pωσόφωνο πληθυσμό – Mολδαβία: Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος Igor Dodon

 


Αδιανόητα για την σημερινή εποχή πράγματα συμβαίνουν στην Ουκρανία και την Μολδαβία όπου το Κίεβο μετά την απαγόρευση στα ρωσικά βιβλία και τους Ρώσους συνθέτες τώρα απειλεί τον ρωσόφωνο πληθυσμό της χώρας ακόμα και με εκτέλεση «αν έχουν συνεργαστεί με τους Ρώσους».

Την ίδια στιγμή η πρώην Ουκρανή πρωθυπουργός Γιούλια Τιμοσένκο διαφημίζει προϊόντα, όπως λουκάνικα που έχουν αντι-ρωσικές επιγραφές όπως «Θάνατος στους Μοσχοβίτες».

Στην Μολδαβία που όλως τυχαίως η Δύση θέλει να την εντάξει άμεσα στην ΕΕ, τις τελευταίες ημέρες διοργανώνονται μεγάλες διαδηλώσεις κατά της φιλοδυτικής προέδρου Μάια Σάντου καθώς θέλει να εντάξει την χώρα στο δυτικό «άρμα» και επειδή συνέλαβε τον πρώην πρόεδρο της χώρας Igor Dondon.

Πρώτη φορά η Ευρώπη και όσοι την στηρίζουν απαντά με τόσο ολοκληρωτικό τρόπο και μάλιστα παίρνοντας θέση υπέρ ενός άλλου (όπως οι ΗΠΑ) κατά ενός άλλου έθνους και να ζητά την αποκοπή κάθε δεσμού μαζί του.

Ο τελικός στόχος είναι να μην υπάρχει πλέον ούτε η παρουσία Ρώσου τουρίστα σε δυτική χώρα κάτι το οποίο η Δύση ήθελε από παλιά γιατί θεωρούσε κάθε Ρώσο ως εν δυνάμει… κατάσκοπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις