Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

KOYKAKI: Μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε η 46χρονη – Ο καβγάς που οδήγησε στη δολοφονία


 Η άγρια δολοφονία 46χρονης στο Κουκάκι προκαλεί οργή και θλίψη. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στον γκρεμό με το αυτοκίνητό του στην Παλαιά Φώκαια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1, ένας καβγάς ήταν η αφορμή για να συμβεί η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου.

Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας πήρε αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στην 46χρονη, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει

Την 46χρονη εντόπισε ο 24χρονος γιος της που ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Στο διαμέρισμα μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Ο φερόμενος ως δράστης μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του, κατευθύνθηκε προς την Παλαιά Φώκαια Κερατέας και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο γκρεμό, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται τραυματισμένος και φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΚΑΤ και είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις