Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Αιγάλεω: Nέες αποκαλύψεις για τον Nηπιαγωγό που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση


 Τι υποστήριξε ο 55χρονος νηπιαγωγός.

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε 55χρονος νηπιαγωγός στο Αιγάλεω ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία γονέων για σεξουαλική παρενόχληση στην 5χρονη κόρη τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μια συνάδελφος του 55χρονου νηπιαγωγού είδε κατά τη διάρκεια διαλείμματος τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό να πλησιάζει το κοριτσάκι σε νηπιαγωγείο του Αιγάλεω και να το φιλάει στο λαιμό.

Αμέσως η νηπιαγωγός, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ενημέρωσε τους γονείς του παιδιού. Ο πατέρας της ανήλικης τυγχάνει να είναι αστυνομικός. Οι γονείς το κοριτσιού υπέβαλλαν μήνυση κατά του 55χρονου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο συλληφθείς αρνήθηκε τις άσεμνες πράξεις σε βάρος του παιδιού και υποστήριξε ότι «είδα μόνο του το παιδί στο διάλειμμα και πήγα να το ενθαρρύνω να πάει με τα αλλά παιδιά. Είμαι έτσι μετά παιδιά, δεν έχω δικά μου και τα υπέρ αγαπάω».

Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου ανέφερε πως μέχρι σήμερα δεν της είχε γίνει κάποιο παράπονο για τη συμπεριφορά του 55χρονου ωστόσο ήξεραν ότι η συμπεριφορά του είναι διαχυτική.

Ο νηπιαγωγός που κατηγορείται σε βαθμό πλημμελήματος, οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις