Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

NIKOΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ENAN ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ" ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ "ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ,


 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ “ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ” ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ “ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ” ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ TOY – ΑΛΛΑ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !! 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !! ΤΡΟΜΟΣ !! ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !! ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ Η ΔΙΚΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ !! ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΣΥΛΛΗΨΗ-ΔΙΩΞΗ-ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ !! Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΗΜΕΡΑ  ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !! ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ…

Νίκος Αντωνιάδης

Η δίκη άρχισε με εμένα να ενισχύω το αίτημα εξαίρεσης του εφέτη Νίκου Ζαγοριανού, ο οποίος επέμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή να παραμείνει στη σύνθεση του δικαστηρίου, αλλά αυτό ομόφωνα να κάνει δεκτή την αίτηση εξαιρέσεως. Μία μεγάλη δικαίωση που δείχνει και λέει πολλά. Πάρα πολλά. “Πέταξα έξω” έναν από τους πλέον συστημικούς δικαστές, όπως τουλάχιστον έχει χαρακτηριστεί από πολύ μεγάλη μερίδα του Τύπου για τον χειρισμό ως ανακριτής της υπόθεσης SIEMENS. ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ απόφαση για το Εφετείο.


Μετά από αυτό το ισχυρότατατο ταρακούνημα στα θεμέλια της Δικαιοσύνης και την πρώτη δικαίωσή μου από το Β΄ Τριμελές Εφετείο, περάσαμε στο κρίσιμο αίτημα. Το αίτημα διακοπής της δίκης, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ, για μία απομαγνητοφώνηση που θεωρούσα βέβαιο ότι θα διατάξει το δικαστήριο (και δεν έπεσα έξω…), καθώς, εκτός των άλλων, η σημερινή εκ δεξιών εφέτης συμμετείχε στη σύνθεση του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου, στη δίκη της υποκλοπής, στις 10 Δεκεμβρίου 2021. Σε μία δίκη όπου εγώ ήμουν ο δικηγόρος του κατηγορουμένου και το δικαστήριο διέταξε απομαγνητοφώνηση, ενώ αντικείμενο της δίκης αυτής ήταν ναι μεν και εκεί ακουστικό υλικό, πλην όμως όχι το περιεχόμενό του αλλά η νομιμότητα της καταγραφής. Στη δική μου δίκη το ίδιο το περιεχόμενο του οπτικοακουστικού υλικού είναι το αντικείμενο. Πολύ περισσότερο στη σημερινή δίκη έπρεπε να γίνει η απομαγνητοφώνηση.


Ώστε ζήτησα διακοπή της δίκης και ΟΧΙ την αναβολή της για την απομαγνητοφώνηση, ζητώντας να ορίσουν ιδιώτη πραγματογνώμονα, όπως έκανε το Εφετείο στις 10.12.2021, και όχι τη ΓΑΔΑ, ώστε η απομαγνητοφώνηση να γίνει μέσα σε μία εβδομάδα. Άντε δύο.


Όταν μάλιστα ο πρόεδρος του δικαστηρίου είπε ότι ο ίδιος έχει δει την εκπομπή και ότι μπορούμε να τη δούμε στο ακροατήριο, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, όπως και με την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας που ακολούθησε, ο οποίος ζήτησε την πρόοδο της δίκης και επιφυλάχθηκε να το κρίνει στην πράξη.


Έλα όμως που όταν γύρισαν από τη διάσκεψη, ο εισαγγελέας ΑΛΛΑΞΕ την πρότασή του και πρότεινε την αναβολή της δίκης για την απομαγνητοφώνηση. Έπεσα πάνω στους εφέτες (με τη νέα σύνθεση, δηλαδή με τον αντικαταστάτη του Νίκου Ζαγοριανού σε αυτή), και επέμεινα να αρχίσει η δίκη και να κριθεί στην πράξη, αν δηλαδή “περπατάει” η δίκη “παίζοντας” το βίντεο στο ακροατήριο, άλλως, αν συμφωνούσαν με την εισαγγελική πρόταση, να διακοπεί η δίκη και όχι να αναβληθεί. Τους είπα ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες περιμένουν αυτή τη δίκη. Και ότι η δίκη αυτή ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. Ότι για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά παρακολουθούν έναν απόλυτα στοχοποιημένο από όλο το σύστημα κατηγορούμενο, ο οποίος χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά επικίνδυνος από τον εισαγγελέα Οικονόμου, παρενέβησαν εναντίον του στην ποινική διαδικασία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο ίδιος ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, η υπόθεσή του μονοπώλησε το ενδιαφέρον του συνόλου των συστημικών Μ.Μ.Ε., και ότι ανεξαρτήτως του τρόπου που το έκαναν με την άνευ προηγουμένου λάσπη που έριξαν, ορθά μονοπώλησε το ενδιαφέρον τους (μέχρι βεβαίως να σπάσουν τα μούτρα τους), και ο κατηγορούμενος αυτός όχι απλώς να θέλει, αλλά να τα δίνει κυριολεκτικά όλα για να να γίνει η δίκη του, παραιτούμενος για τον σκοπό αυτό και από όλες τις ενστάσεις που είχε υποβάλει με την προσφυγή του.


Τελικά, το δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη για τις 7 Νοεμβρίου.


Αυτή ήταν και η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ για ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ότι δεν είμαι απλά εξαιρετικά επικίνδυνος, αλλά πραγματικός τρόμος για την εγκληματική οργάνωση η οποία ΤΩΡΑ θα ζήσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ !! Από ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ !!


Με την απόφαση για απομαγνητοφώνηση έπεσε και η ταφόπλακα στην ομάδα των επίορκων, η οποία με οδήγησε στη δίκη αυτή μετά από μία στημένη σύλληψη, μία δίωξη, μία παραπομπή και με μία απόρριψη της προσφυγής μου κατά της παραπομπής αυτής, ΧΩΡΙΣ την απομαγνητοφώνηση, για την οποία ήρθε σήμερα το Εφετείο Αθηνών να αναγνωρίσει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν νομιμοποποιούντο να κάνουν ΧΩΡΙΣ την απομαγνητοφώνηση αυτή.


Κανένας πια δεν πιστεύει ότι έξι συνολικά εφέτες άφησαν έναν εξαιρετικά επικίνδυνο δικηγόρο να σκοτώνει ανθρώπους επί τέσσερις μήνες αρχικά, και τώρα άλλους πέντε.


Το αφήγημα του επικίνδυνου δικηγόρου κατέρρευσε, μαζί με την ίδια την απάτη.


Ώστε από αύριο το πρωί, αρχίζει η πραγματική κόλαση για την οργάνωση…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις