Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΗΠΑ: Oργή για την Πελόζι – «Eσπρωξε» τη Mικρή KOPH βουλευτίνας κατά τη διάρκεια φωτογράφισης

 
«Κανένα παιδί δεν πρέπει να σπρώχνεται στο πλάι για μια φωτογραφία», έγραψε η μητέρα της μικρής.

Την οργή των χρηστών των social media, προκάλεσε η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής, Νάνσι Πελόζι, η οποία, σε βίντεο φαίνεται να σπρώχνει την κόρη μιας βουλευτίνας, που στεκόταν δίπλα της στη διάρκεια φωτογράφισης.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, κατά την ορκωμοσία μιας νέας βουλευτίνας των Ρεπουμπλικανών, της  Μάιρα Φλόρες από το Τέξας, με… «θύμα» την μικρή της κόρη.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει την πρόεδρο των αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων…να απομακρύνει με τον αγκώνα την κόρη της Φλόρες.

«Κανένα παιδί δεν πρέπει να σπρώχνεται στο πλάι…»

«Κανένα παιδί δεν πρέπει να σπρώχνεται στο πλάι για μια φωτογραφία.Τελεία!» έγραψε η Φλόρες, κοινοποιώντας με τη σειρά της το επίμαχο βίντεο. «Είμαι τόσο περήφανη για τη δυνατή, όμορφη κόρη μου που δεν επέτρεψε να την ενοχλήσει», είπε. «Συνέχισε να χαμογελά και να ποζάρει για τη φωτογραφία σαν βασίλισσα».

Οργή: Συμπεριφέρεται σαν τη Μαρία Αντουανέτα

Μετά το επίμαχο βίντεο, πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η Πελόζι, συμπεριφέρεται σαν τη Μαρία Αντουανέτα.

Ένας Ρεπουμπλικανός σχολιαστής, ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς, είπε ότι το βίντεο είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι η εκπρόσωπος των Δημοκρατικών δείχνει «το αληθινό της πρόσωπο».

Ο συντηρητικός αρθρογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής Μπένι Τζόνσον αποκάλεσε την Πελόζι «μάγισσα» μετά το βίντεο.

Η Φλόρες, 30 ετών, έγινε το πρώτο μεξικανικής καταγωγής μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ όταν κέρδισε τις εκλογές νωρίτερα αυτόν τον μήνα έναντι του Δημοκρατικού αντιπάλου τηςγια να αντικαταστήσει τον βουλευτή Φίλεμον Βέλα (D-Texas), ο οποίος αποσύρθηκε πριν από το τέλος της θητείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις