Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Επίθεση του Θ.Βασιλακόπουλου στον & Μ.Γιαννακό on air : «Γαμ@@ο μου – Είσαι κάφρος – Είσαι αγράμματος» (BINTEO)

 


«Κύριε Βασιλακόπουλε θα γίνετε βουλευτής, μη στηρίζετε τόσο πολύ την κυβέρνηση, μην ανησυχείτε»

Ο απόλυτος «πανικός» επικράτησε, το πρωί της Τρίτης 7 Ιουνίου σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ήταν προσκεκλημένοι η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και ο καθηγητής πνευμονολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ο τελευταίος έκανε σφοδρή λεκτική επίθεση στον Μ.Γιαννακό.

Ακούστηκαν χαρακτηρισμοί όπως «κάφρος» και «αγράμματος» από τον Θ.Βασιλακόπουλο.

Τι συνέβη

Αρχικά, πριν «ανάψουν τα αίματα», ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε πως «7.000 συνάδελφοί μας είναι εκτός, δεν ισχύει κανένα μέτρο, πιστοποιητικά έχουν καταργηθεί και εμείς επιμένουμε στην αναστολή», προσθέτοντας ότι «με πήραν χθες από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας και ο μοναδικός, αγράμματος κατά τον κ. Βασιλακόπουλο γιατρός, ακτινολόγος, ακτινοδιαγνώστης είναι σε αναστολή».

ριστατικά πηγαίνουν στην Καλαμάτα, μια ώρα απόσταση, για να διαγνωστούν και κινδυνεύει η ζωή τους. Ποιο είναι προτιμότερο; Να δουλεύει ο γιατρός ανεμβολίαστος ή να είναι σε αναστολή και να κινδυνεύουν οι ασθενείς;».

Σε αυτό το σημείο η Ματίνα Παγώνη δήλωσε ότι «Ήδη έχουμε κάνει έκκληση να ξαναδεί την απόφαση που έχει πάρει και να κάνει μία νέα εισήγηση, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο το προσωπικό, είναι οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού».

Ενώ η κα Παγώνη εξηγούσε την κατάσταση με τους γιατρούς και τις πιέσεις που δέχονται τα νοσοκομεία, παρενέβη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, που σε υψηλούς τόνους υπογράμμισε την απουσία 7.000 υγειονομικών λόγω αναστολής

«Θα με αφήσετε (σ.σ. να ολοκληρώσει την πρόταση) ή όχι; Πώς το βλέπετε;» ρώτησε η κα Παγώνη. Τότε, συνέχισε την τοποθέτησή της, με τον Μιχάλη Γιάννακο να τη διακόπτει ξανά και την ίδια να σχολιάζει «αφήστε τον (…) να κάνει το σόου να τελειώσουμε».

Στην… υψηλών τόνων συζήτηση έλαβε μέρος λίγο μετά και ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Καταρχήν δεν γίνεται να είσαι υγειονομικός και να μην πιστεύεις στην επιστήμη. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ βασικό. Υπάρχουν ελλείψεις, πρέπει να καλυφθούν. Και υπάρχουν πάρα πολλοί επιστήμονες (…)».

Σε αυτό το σημείο διέκοψε ο κ. Γιαννάκος, σχολιάζοντας «δεν υπάρχουν μάσκες… και επιχειρηματολογεί πάλι υπέρ της υποχρεωτικότητας;».

Ο κ. Βασιλακόπουλος συνέχισε την τοποθέτηση του και έπειτα τόνισε ότι «η λύση είναι να προκηρυχθούν θέσεις με νέο αίμα, νέους ανθρώπους», με τον Μιχάλη Γιαννάκο να διακόπτει ξανά λέγοντας «κύριε Βασιλακόπουλε θα γίνετε βουλευτής, μη στηρίζετε τόσο πολύ την κυβέρνηση, μην ανησυχείτε».

«Κύριε Γιαννάκο, η γελοιότητα έχει και όριο, δεν θα γίνω βουλευτής γιατί δεν με ενδιαφέρει» απάντησε ο καθηγητής.

Έπειτα ακολούθησε ένας «διάλογος» σε αρκετά υψηλούς τόνους και με έντονη αντιπαράθεση, με τον έναν να μιλάει «πάνω» στον άλλο.

Σε αυτό το σημείο, όταν κάπως τα «πνεύματα» ηρέμησαν, ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι οι 7.000 που είναι σε αναστολή πρέπει να επιστρέψουν στα νοσοκομεία. Η απάντησή του ήταν «όχι», καθώς είχε εξηγήσει πως «πρέπει να πιστεύουν στην επιστήμη» και άρα να έχουν εμβολιαστεί.

«Γαμ**ο μου» – «Κύριε Βασιλακόπουλε, δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο»

«Και για να απαντήσω στον κ. Γιαννάκο», συνέχισε ο καθηγητής, με τον κ. Γιαννάκο να σχολιάζει παράλληλα «κι όμως ο κ. Βασιλακόπουλος είναι στην επιτροπή του υπουργείου, να τον χαίρονται».

Τότε, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ακούγεται να λέει «γαμ**ο μου» και τον Μιχάλη Γιαννάκο να του απαντά «κύριε Βασιλακόπουλε μην εκτρέπεστε, δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο».

Έπειτα, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε πως «εκφράζω την επιστημονική μου άποψη, δεν μπορεί εν μέσω πανδημίας να αρνείσαι να εμβολιαστείς και να λέμε ότι πιστεύεις στην ιατρική, δεν γίνεται, αυτή είναι η άποψή μου, ας διαφωνεί ο κ. Γιαννάκος όσο θέλει», με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ να σχολιάζει «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».

«Ε τώρα με συγχωρείτε, έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια για να κάνει τηλεθέαση; Να μου λέει εμένα ο αγράμματος «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», έλεος, έλεος, έλεος» είπε σε αυτό το σημείο ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Κύριε Βασιλακόπουλε, εσείς είστε γραμματιζούμενος. Ακούστε με λίγο, πρέπει να είστε ευγενείς, να σέβεστε» απαντά ο Μιχάλης Γιαννάκος. Σε αυτό το σημείο μιλούσαν ξανά ο ένας «πάνω» στον άλλο και ο κ. Γιαννάκος ακούγεται να λέει «εγώ εδώ εκπροσωπώ τους εργαζομένους, εσείς δεν εκπροσωπείτε τίποτα».

«Θα μου μιλήσετε για «αγράμματος» εσείς. Ο μόνος που ξέρει γράμματα στην Ελλάδα είστε εσείς. Δεν ντρέπεστε λίγο;» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.