Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Πύργος: Εντοπίστηκε σώος ο Θύμιος Μπουγάς – Tέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης

 


Αίσιο τέλος φαίνεται πως μπήκε στο θρίλερ με την αναζήτηση του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Πύργο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ εντοπίστηκε σώος.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται η Πατρίς, αναφέρουν ότι ο αγνοούμενος εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα μετά και τις μαρτυρίες που υπήρχαν πως τον είχαν δει στη περιοχή να ψάχνει στους κάδους, που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.

Σημειώνεται πως η ασφάλεια μαζί με την ΟΠΚΕ έκαναν ξανά έρευνες σήμερα το απόγευμα και κατάφεραν να εντοπίσουν τον Θύμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 39χρονος είναι σε καλή κατάσταση και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι μπαινόβγαινε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι πηδώντας από το παράθυρο. Ο Θύμιος βρίσκεται αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα και αναμένεται στη συνέχεια να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί, εάν βρισκόταν εκεί όλες τις ημέρες που ήταν αγνοούμενος.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει σε επίσημη ενημέρωση ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου βρήκαν τον 39χρονο στον Πύργο Ηλείας. Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στις 11 Μαΐου, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τα ίχνη του Θύμιου Μπουγά εξαφανίστηκαν στις 4 Μαΐου από την περιοχή του Πύργου, μετά την άγρια επίθεση bullying που είχε δεχθεί.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις