Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Η Μαρία Φαραντούρη “ισοπεδώνει” τους Tράπερ: Δεν είναι τραγουδιστές, είναι απλές φωνές

 


Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα μουσικά βραβεία MAD, ρωτήθηκε η Μαρία Φαραντούρη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια πήρε θέση, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως οι τράπερ δεν είναι τραγουδιστές, αλλά απλές φωνές. 

«Δεν είναι τραγουδιστές οι τράπερ, είναι απλές φωνές, με ηλεκτρονικούς ήχους…Το κίνημα αυτό προήλθε από την Αμερική και είναι φυσικό να το μιμηθούν σε όλες τις χώρες. Αρκεί να λέγονται σωστά πράγματα. Τώρα να λένε πράγματα που τα παιδιά επηρεάζονται αρνητικά… Για σεξ, για γκόμενες… Τα θεωρώ… δεν το συζητάω», είπε αρχικά η Μαρία Φαραντούρη για να ολοκληρώσει: «Είδατε που φτάσανε; Καβγαδίσανε, έπεσε ξύλο. Αυτά δεν είναι… Τι να κρίνεις τώρα;», είπε η Μαρία Φαραντούρη για τον άγριο καβγά μεταξύ του Snik και του Light στα MAD VMA.

Ο άγριος καβγάς μεταξύ των τράπερς Snik και Light στα βραβεία MAD VMA 2022 και η έντρομη Έλενα Παπαρίζου καταγράφονται σε νέο βίντεο.

Στην εκπομπή Live News προβλήθηκε καρέ καρέ η συμπλοκή αλλά και η αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου στο περιστατικό.

Την ώρα που ανακοινώνεται το όνομα της τραγουδίστριας από την Ιωάννα Παλιοσπύρου για βραβείο MAD VMA 2022, φαίνεται σε πρώτο πλάνο η αντίδραση της Παπαρίζου, ενώ την ίδια ώρα, ο Light φαίνεται να περνάει μπροστά από την κάμερα και να ορμάει στον Snik για να ξεκινήσει το άγριο ξύλο.

Η Έλενα Παπαρίζου αναγκάζεται να φύγει έντρομη από το σημείο και τελικά φυγαδεύεται ενώ η κάμερα δείχνει το άγριο ξύλο. Μετά από αυτό το επεισόδιο οι διοργανωτές διέκοψαν την εκδήλωση, μέχρι να απομακρυνθούν όλοι από το κλειστό του ταε κβο ντο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις