Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

XANIA: EMBOΛΙΑΣΜΕΝΟΣ Φοιτητής βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του (AKOMA ENAΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ;)

 


Τραγωδία στα Χανιά. Ένας φοιτητής βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti.gr, πρόκειται για 21χρονο φοιτητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης.  Ο άτυχος νέος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα η οικογένεια και οι φίλοι του να ανησυχήσουν.

Φοιτητές που διαμένουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στα Κουνουπιδιανά επισκέφθηκαν το μεσημέρι το διαμέρισμά του, ωστόσο αυτό που αντίκρισαν δεν το περίμενε κάνεις.  Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, ενώ φως στην ακριβή αιτία του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Στο σημείο μετέβη η Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο άτυχος άνδρας έχει αφήσει την τελευταία του πνοή εδώ και αρκετές ημέρες, περίπου μία εβδομάδα, καθώς στον χώρο υπήρχε έντονη δυσοσμία.  Κατά πληροφορίες, η μητέρα του που διαμένει στο Ηράκλειο έσπευσε στα Χανιά, όταν πληροφορήθηκε τον χαμό του παιδιού της.


ΑΠΟ ΔΕΥΕΡΗ ΠΗΓΗ:

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιουνίου, καταγράφηκε μία νέα τραγωδία στην Κρήτη και πάλι με έναν νεαρό άνδρα να βρίσκεται νεκρός μέσα στο σπίτι του. Όλοι ήταν εμβολιασμένοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία πρόκειται για φοιτητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Ο άτυχος νέος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια και τους φίλους του να αρχίζουν να ανησυχούν.

Φοιτητές που ενοικίαζαν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στα Κουνουπιδιανά επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου το διαμέρισμά του και επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων.

Ο νεαρός φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Επί τόπου βρέθηκε η Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση.

Δυστυχώς φαίνεται σαν να ισχύουν οι δύο παρατηρήσεις  που κάναμε στο άρθρο του ξαφνικού θανάτου του 22χρονου κομμωτή σχετικά με την έξαρση της «ξαφνικίτιδας» στην χώρα.

Η πρώτη είναι οι εμβολιασμοί με ένα σκεύασμα το οποίο όπως και αν το δει κανείς είναι σε πειραματικό στάδιο και ο διετής περίπου εγκλεισμός των πολιτών με τον οποίο επιβαρύνθηκε η υγεία τους και δεν πραγματοποιούσαν κατά την διάρκεια των λοκντάουν ούτε τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους.

Από εκεί και πέρα οι αριθμοί και τα γεγονότα εξάγουν και τα κατάλληλα συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.