Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Σπάτα: Άφαντοι οι φίλοι του 22χρονου που σκοτώθηκε από τον έλικα

 


Τρεις ημέρες μετά το φρικιαστικό δυστύχημα στα Σπάτα, όταν ο 22χρονος Βρετανός έχασε τη ζωή του από τον πίσω έλικα του ελικοπτέρου που τους μετέφερε, συνεχίζονται οι έρευνες των ελληνικών Αρχών για να διαπιστώσουν τι συνέβη.

Όπως ανέφερε το mega, έντονος προβληματισμός επικρατεί στις ελληνικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση του φρικιαστικού δυστυχήματος με θύμα τον Τζακ Φέντον στα Σπάτα, σχετικά με την στάση των φίλων του νεαρού Βρετανού, που βρίσκονταν μαζί του στο ελικόπτερο, αλλά παραμένουν άφαντοι.

Συμφωνά με ασφαλείς πήγες ενημέρωσης, στελέχη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του δυστυχήματος, πάρα τις επίμονες προσπάθειές τους να εντοπίσουν τους τρεις φίλους του Τζακ Φεντον που ήταν παρόντες στην τραγωδία, δεν έχουν καταφέρει να τους βρουν.

Έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες κλήσεις στα κινητά τους τηλεφωνά εκείνα όμως παραμένουν απενεργοποιημένα από το βράδυ της τραγωδίας.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πήγες, οι μαρτυρίες των τριών φίλων του 22χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμες για να διαπιστώσουν οι Αρχές τι ακριβώς συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο ελικοδρόμιο των Σπάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις