Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Άγριες αποδοκιμασίες κατά της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας (βίντεο) «Γκάγκα ντροπή σου πεινάνε συνάδελφοί σου»

 


Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχτηκαν την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή και αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα επιβίωσης αλλά και πολίτες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Όταν η Μίνα Γκάγκα έφτασε στο νοσοκομείο, ξεκίνησαν να φωνάζουν συντονισμένα:  «Γκάγκα ντροπή σου πεινάνε συνάδελφοί σου» και «πάρτε πίσω τις αναστολές» ενώ κάποιοι από αυτούς χτυπούσαν τα τζάμια του νοσοκομείου όσο η κα Γκάγκα βρισκόταν μέσα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου εν όψει της διεξαγωγής άσκησης ετοιμότητας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί. Σημειώνεται πως το ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, προχωρά σήμερα σε τρίωρη στάση εργασίας (12:00-15:00), αλλά και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΝΙΘ αναφέρει πως υπάρχει υποστελέχωση και υποχρηματοδότση στα νοσοκομεία, «με τελευταίο και τραγικότερο, την ακύρωση μεταμόσχευσης σε ασθενή λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγου».

Δείτε το βίντεο του thesstoday.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις