Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Kάπου EKEI λοιπόν κατάλαβαν πως δεν τους παίρνει και αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το σημείο.

 


Τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε η ίδια πριν από λίγες ημέρες. 

Μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου, η γνωστή influencer απελευθερώθηκε και επέστρεψε στην καθημερινή δραστηριότητά της στο Instagram, ανεβάζοντας συνέχεια stories. Έτσι, αποφάσισε να δείξει στους follower της και την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το απόγευμα της Παρασκευής η Ιωάννα Τούνη δέχθηκε μια επίσκεψη στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη από τον καλό της φίλο, Steve, o οποίος την απαθανάτισε στον καναπέ του σπιτιού της με ένα κοντό αθλητικό μπουστάκι που άφηνε ακάλυπτη την κοιλίτσα της. Εκείνος δεν σταματούσε να την χαϊδεύει και να την φιλάει. Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο Instagram τα βίντεο και έγραψε: «Θείος Steve».

Στη συνέχεια, ανέβασε κι άλλα βίντεο, στα οποία έκανε πλάκα με την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Λίγο νωρίτερα, η Ιωάννα Τούνη είχε ξεσπάσει με αφορμή τα εκατοντάδες μηνύματα που έχει λάβει από χρήστες των social media. Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και ζήτησε ο κόσμος να σεβαστεί την ευαίσθητη κατάσταση της υγείας της και την εγκυμοσύνη της. Επίσης έκανε λόγο για το αναφαίρετο δικαίωμά της για προσωπική ζωή.

Μιλώντας στους ακόλουθους της μέσα από stories τόνισε: «Εγώ είμαι σπίτι όπως συνήθως τον τελευταίο καιρό, γιατί γενικά δεν μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα, αφού περνάω μία ζόρικη εγκυμοσύνη. Πάνω σε αυτό ήθελα να σας μιλήσω.

Πριν από κάποιες μέρες, πριν σας πω ότι είμαι έγκυος, είχαν βγει άπειρα δημοσιεύματα και ανέφεραν τα χίλια μύρια. Πολλοί από εσάς με ρωτούσατε χιλιάδες πράγματα, όμως εγώ δεν ήμουν σε φάση ψυχοσωματικά να απαντήσω σε τίποτα. Όταν ένιωσα έτοιμη, πήρα τον χρόνο μου, έκανα τις εξετάσεις που ήθελα να κάνω για το μωράκι μου, για να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.

Μόλις ένιωσα ασφαλής σαν μανούλα και θέλησα να ανακοινώσω κάτι τόσο σοβαρό, όπως μία εγκυμοσύνη, το έκανα με τη φωτογραφία που δημοσίευσα πριν από λίγες ημέρες».

«Εκείνη τη στιγμή είχα λάβει άπειρα μηνύματα και από γυναίκες και από άντρες, του τύπου “Έβαλες βυζιά, πως είσαι έτσι”, “Έχεις κατακράτηση”, “Παίρνεις κορτιζόνες”, “Γιατί πρήστηκες” και άλλα. Παιδιά τι κάνετε πάτε καλά. Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σώμα της, ακόμα και αν τυχαίνει αυτή η γυναίκα να είναι influencer ή celebrity.

Εγώ μέχρι το εμβρυάκι μου να γίνει τριών μηνών και να κάνω τις βασικές εξετάσεις, δεν το είχα πει ούτε στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Για ποιο λόγο πρέπει να υποχρεωθώ να το ανακοινώσω σε εσάς; Είναι θέμα υγείας. Δεν ξέρω πως τα έχετε στο μυαλό σας».

Σε συνέχεια των stories της η instagrammer, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πόση κακία μπορεί να δεχτεί μία γυναίκα, που ενδέχεται να πάρει λίγο έξτρα βάρος ή να “πρηστεί” για ορμονικούς ή μη λόγους.

Οι υπόλοιποι άνθρωποι δημοσιογράφοι ή μη, οφείλουν να σεβαστούν την επιλογή για λίγη ιδιωτικότητα σε κάτι τόσο εύθραυστο και σοβαρό. Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει στην υγεία της μαμάς και του μωρού…Για όνομα. Διάσημοι ή άσημοι, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις