Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ KANONIKA PE!! Power Pass: Έδωσαν από 10 έως 90 ευρώ στο 95% των περιπτώσεων για ένα εξάμηνο! - MHN ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!


 Έδωσαν από 10 έως 90 ευρώ στο 95% των περιπτώσεων για ένα εξάμηνο! - Μέσος όρος 40 ευρώ

Μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Έλληνες πρωί-πρωί αφού ανέμεναν σήμερα στους λογαριασμούς τους την «επιστροφή»

χρημάτων από την κυβέρνηση μέσω του «πολυδιαφημισμένου» Power Pass, για τους παράλογους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που αναγκάστηκα να πληρώσουν τους προηγούμενους μήνες.

Οι περισσότεροι έλαβαν αστεία ποσά, των 10, 20, 30 ευρώ, δηλαδή ίσα ίσα για να πάρουν μερικά σουβλάκια άντε και καμία… πίτσα.

Θα αναρωτηθεί κάποιος «μας τα χρώσταγε η κυβέρνηση»;

Ναι! Τα χρωστάει στους πολίτες καθώς αυτή επέλεξε να τοποθετήσει την χώρα στους μη φίλους της Ρωσίας, αντίθετα η Ουγγαρία η Τουρκία και η Αυστρία που δεν το επέλεξαν δεν πληρώνουν πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα.

Μόνο η ΕΕ (πλην Αυστρίας και Ουγγαρίας) όπως και οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει τις αντι-ρωσικές κυρώσεις και πληρώνουν το τίμημα του πανάκριβου ηλεκτρικού ρεύματος.

Αφού λοιπόν η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε να βάλει την Ελλάδα «στην σωστή πλευρά της Ιστορίας» κατά την δήλωση του πρωθυπουργού, οφείλει και να πληρώσει το «μάρμαρο», όπως λέει ο λαός, της επιλογής αυτής για την οποία δεν ρώτησε τον ελληνικό λαό αν την θέλει.

Άλλος λόγος για τον οποίο τα «χρωστάει» είναι η υψηλή φορολόγηση τύπου Ελβετίας.

Η κυβέρνηση ως δικαιολογία παρουσιάζει ότι λόγω των υψηλών φορολογήσεων θα διαθέσει επιδόματα «ανακούφισης» προς τους πολίτες, τύπου power pass ή fuel pass… αστεία ποσά της τάξεως της τάξεως των 65€ σε μηνιαίους λογαριασμούς ΔΕΗ 500€!

Επιδόματα τα οποία φυσικά τα πληρώνουν οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες. Επί του πρακτέου αυτό που γίνεται είναι να τους παίρνουν 100 € και να τους επιστρέφουν πίσω 10 €. Μετά οι πολίτες οφείλουν να πουν «ουφ ανακουφίστηκα» για να μην είναι αχάριστοι.

Έλα όμως που εν τέλει «είναι αχάριστοι» και «περιλούζουν» σήμερα την κυβέρνηση με «κοσμητικά επίθετα» στο διαδίκτυο για την «μεγάλη επιστροφή» χρημάτων που είδαν στους λογαριασμούς τους για το ηλεκτρικό ρεύμα…

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι κάποιοι πήραν και… αρνητικό ποσό δηλαδή πάλι καλά που δεν πληρώνουν και από πάνω…

Όπως ήταν λογικό στο Twitter στήθηκε από νωρίς «πάρτι»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις