Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Αδιέξοδο για τις κατσαρίδες: Mία κουταλιά από αυτό το υλικό στα σιφόνια του σπιτιού και πείτε το μεγάλο αντίο Θα απαλλαγείτε μια και καλή

 


Από που έρχονται οι κατσαρίδες και πως περνούν στο σπίτι μας αφού κλείνουμε παράθυρα , μπαλκονόπορτες και πολλές φορές ψεκάζουμε με διάφορα χημικά το μπάνιο; Με την ευκαιρία, δείτε το "φονικό" κουτί που θα εξαφανίσει τις κατσαρίδες στη στιγμή

Οι κατσαρίδες έχουν ένα και μόνο πέρασμα, τον υπόνομο και τα κανάλια των υπονόμων είναι γεμάτα απο αυτές .
Το πέρασμα απο αυτά είναι εύκολο αρκεί να μην υπάρχει νερό και έχει όνομα! Το σιφόνι!

Πώς λειτουργεί το σιφώνι δαπέδου;

Η κύρια λειτουργία του σιφωνιού δαπέδου είναι να απομακρύνει τα νερά που πέφτουν στο πάτωμα. Το σιφώνι εκτός από την προφανή λειτουργία του χρησιμεύει, επίσης, και στην αποφυγή της δυσοσμίας του αποχετευτικού συστήματος. Το σιφώνι δαπέδου μπάνιου ενώνει τις τρεις σωλήνες, που ανήκουν στην ντουζιέρα/μπανιέρα, στον νιπτήρα και στο πλυντήριο.

Αδιέξοδο για τις κατσαρίδες: Μία κουταλιά από αυτό το υλικό στα σοφόνια του σπιτιού και πείτε το μεγάλο αντίο

Από εκείνο το σημείο, τα νερά από τις τρεις πηγές που αναφέραμε, περνούν από το σιφώνι και οδηγούνται στην κεντρική αποχέτευση που εκεί βρίσκονται οι φίλες μας οι κατσαρίδες.

Τι κάνουμε τώρα για να μην ξαναέρθουν οι κατσαρίδες στο σπίτι μας;

Ρίχνουμε 1 κουταλιά πολύ καυτό πιπέρι (τσίλι , καγιέν ή οτι βρείτε) και ρίχνουμε λίγο νερό στον νεροχύτη μας και στην μπανιέρα μας αντίστοιχα.

Το πιπέρι δεν θα περάσει όλο κατευθείαν στην κεντρική αποχέτευση αλλά θα αποκολληθεί στις σωληνώσεις που έχουν συγκεντρωμένο πουρί.

Την συγκεκριμένη μέθοδο την χρησιμοποιούν πολλά χρόνια παλιοί υδραυλικοί και κάνουν την χρήση πιπεριού 3 φορές τον χρόνο με αποτέλεσμα να μην έχουν δει κατσαρίδα χρόνια τώρα! Δοκιμάστε το !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις