Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Γκρίζοι Λύκοι: «Αν δεν σταματήσουν οι Έλληνες Nα μας πατάνε τον κάλλο θα τους ξεριζώσουμε την καρδιά»


 Ο Χαλούκ Αλιτζίκ-πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης του MHP – Αϊδίνίου του ακροδεξιού συγκυβερνώντος κόμματος, με αφορμή τον χάρτη του Ν.Μπαχτσελί είπε πως αν δεν σταματήσουν οι Έλληνες να πατάνε τον κάλλο στους Τούρκους «θα μας ξεριζώσουν την καρδιά».

Το MHP είναι επί της ουσίας το πολιτικό σκέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων.

Κάθε ημέρα που περνάει οι Τούρκοι εφευρίσκουν ολοένα και πιο «ευρηματικές» απειλές εναντίον της Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα είπε:

«Όσοι θέλουν να πνιγούν στο Αιγαίο, να μην σταματήσουν, ας βγούνε απέναντι μας,

Η κυβέρνηση της Ελλάδας που εξοπλίζει νησιά που σύμφωνα με την συνθήκη της Λωζάννης πρέπει να είναι αφοπλισμένα, είναι ενοχή και  υπεύθυνη στα μάτια της ανθρωπότητας και του διεθνούς δικαίου

Να ξέρει καλά οποιοσδήποτε μας πατά τον κάλο, πως θα του ξεριζώσουμε την καρδιά

Και το πρόσωπο και η καρδιά των Δωδεκανήσων είναι στραμμένα προς την Τουρκία

Είναι φανερό το τι υπερασπιζόμαστε εμείς τόσο στο πλαίσιο της Γαλάζιας Πατρίδας όσο και των Εθνικών Συνόρων μας στη θάλασσα».

Σημειώνεται ότι οι Γκρίζοι Λύκοι εξέδωσαν μία εξωφρενική δημοσίευση στα ελληνικά προ ολίγων ημερών για χάρτη που παρέδωσαν στον ηγέτη τους Ν.Μπαχτσελί με τον οποίο θεωρούν τα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη ότι ανήκουν στην Τουρκία.

Οι Γκρίζοι Λύκοι ανακοίνωσαν (στα ελληνικά επαναλαμβάνουμε και προφανώς την μετάφραση την έκαναν από το… google translator) τα εξής:

«Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε στον Αρχηγό μας Devlet Bahçeli τον χάρτη μας που ετοιμάσαμε με επίγνωση της σημασίας και της δύναμης της Γαλάζιας Πατρίδας, που σηματοδοτεί τη συνοριακή γραμμή μπροστά στην εθνική συνείδηση ​​των νησιών μας, όπου η ένδοξη ημισέληνος και το αστέρι κυμάνθηκαν για αιώνες, αλλά άδικα σφετερίστηκε από την Ελλάδα, που ονομάζονται «ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ», ο οποίος περιλαμβάνει το QR της ομιλίας του Αξιότιμου Αρχηγού μας Devlet Bahçel με θέμα τη Γαλάζια Πατρίδα και το Αιγαίο Πέλαγος.

Ο Χάρτης Ülkü Ocakları είναι ένα σημαντικό βήμα για την ακύρωση τα προσπάθεια δημιούργησης `τετελεσμένα` της Ελλάδας στη Θάλασσα των Νησιών, μέσω της αποκάλυψης των ονομάτων των 152 νησιών που ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ με τις συμφωνίες της Λωζάνης και του Παρισιού στην Ελλάδα.

Έχει καταστρέψει τα όνειρα όσων θέλουν να κυριαρχήσουν στην τουρκική πατρίδα σε διάφορες πρωτεύουσες της Δύσης.

Εξάλλου, το νησί της Κρήτης, το οποίο καταλήφθηκε με τα τετελεσμένα απο την Ελλάδα πριν από τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και κρατήθηκε αιχμάλωτο εντός των συνόρων του ελληνικού κράτους παρά την παράδοση άλλων βαλκανικών κρατών,αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού πατρίδα και της Γαλάζιας Πατρίδας

Η Κρήτη, ένα από τα νησιά του οποίου το νομικό καθεστώς έχει μείνει στο κενό, είναι ένα άδικο κεκτήμενο που απόκτησε η Ελλάδα ως αποτέλεσμα της δημιουργίας μιας de facto κατάστασης διεκδικώντας δικαιώματα σε ολόκληρο το νησί.

Τονίζω το εξής για τον χάρτη μας που βρίσκεται στην ατζέντα στα ελληνικά ΜΜΕ: Είναι ξεκάθαρη δήλωση ότι θα σταθούμε ενάντια στις προκλητικές κινήσεις της Ελλάδας και την αλαζονική στόχευση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και ότι θα προστατεύσουμε την προγονική μας κληρονομιάς που έχει στρατηγικής σημασίας για την Τουρκία.

Όπως είπε ο αρχηγός μας Bahçeli: Για άλλη μια φορά φωνάζουμε σε όλο τον κόσμο ότι το τουρκικό έθνος έχει τη δύναμη να υπενθυμίσει στο ελληνικό κράτος πώς να καταστρέψει την Αθήνα και πόσο δροσερά και βαθιά είναι τα νερά του Αιγαίου

Τα τετελεσμένα του μετά 1913, 19, 47 θέτουν τις βάσεις σήμερα για την εξοπλιστική περιπέτεια της Ελλάδας στη Θάλασσα των Νησιών.

Την ίδια στιγμή η τουρκική Ακτοφυλακή στην επίσημη ιστοσελίδα της ( https://en.sg.gov.tr/mission) δηλώνει ως περιοχή έρευνας και διάσωσης την περιοχή του τουρκικού εφευρήματος της «Γαλάζιας Πατρίδας» δηλαδή μέχρι τα παράλια της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις